Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VRATILI SU SE

Podcast Utakmicu po utakmicu od ove sezone gledajte na gol.hr-u!

Popularni podcast Utakmicu po utakmicu gledajte ekskluzivno na gol.hr-u ponedjeljkom.

Nakon brojnih medijskih spekulacija i velikog uzbuđenja koje je na društvenim mrežama izazvala najava povratka podcasta Utakmicu po utakmicu, s ponosom možemo objaviti kako će ljubitelji HNL-a na svoje napokon doći u ponedjeljak, 18. srpnja.

Najpopularniji podcast o hrvatskom nogometu postao je dio portala gol.hr. Nova TV kao najjača multimedijalna kompanija koja kontinuirano ulaže u visoko kvalitetan digitalni sadržaj prepoznala je ovaj podcast kao dodatnu vrijednost kojom će unaprijediti ponudu za svoje čitatelje.

Utakmicu po utakmicu, 1. epizoda Podcast Utakmicu po utakmicu (1): HNL već gori, što se to sve događalo na startu sezone? divider

''Iznimno mi je drago što možemo potvrditi dolazak omiljenog podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr. Nama su čitatelji uvijek na prvom mjestu, pa će ovakav dodatni sadržaj biti prava poslastica za sve ljubitelje hrvatskog nogometa. Mnogi su bili jako razočarani kada su autori podcasta prestali s radom, ali vraćaju se u velikom stilu ponedjeljkom na gol.hr-u'', rekao je urednik portala gol.hr Ivan Šimac.

Opuštenim stilom osvojili brojne ljubitelje HNL-a

Utakmicu po utakmicu podcast je u kojem iskusni sportski novinari i komentatori u opuštenoj atmosferi komentiraju utakmice i na svoj osebujan način pretresaju aktualnosti iz domaćeg nogometa.

U nešto manje od dvije godine prikupio je značajnu i snažnu bazu vjernih pratitelja, ali utjecaj samog podcasta bio je još veći – uspjeli su pridobiti publiku da još strastvenije počne pratiti HNL. Brojne reakcije nakon prekida emitiranja bile su najveće moguće priznanje ekipi podcasta.

''Kako se trenutačno nalazimo na povijesnoj prekretnici za HNL kao ligu, nismo mogli zamisliti da u medijskom smislu Utakmicu po utakmicu ne bude sjecište svih ljubitelja domaćeg klupskog nogometa. Gol.hr je prije svega ispred nas iznio viziju podudarnu našoj viziji. Želimo ovim projektom nastaviti pomicati granice u našem sportskom novinarstvu i sigurni smo da u partnerstvu s gol.hr-om možemo to ostvariti'', rekao je jedan od autora podcasta Ivan Ljubić.

Dat će 120 posto i ostaviti srce na terenu

Utakmicu po utakmicu ugostio je mnoga poznata imena poput Nenada Bjelice, Brune Petkovića, Lovre Majera, Kristijana Lovrića, Tomislava Stipića te brojnih drugih trenera i nogometaša.

Ono što nas čeka u novoj sezoni neke su nove zanimljive rubrike, a dobro nam poznatih floskula neće nedostajati.

''Meni se kod gol.hr-a svidjelo što su svi pristupili podcastu s hrpom ideja i prijedloga kako ga napraviti dobrim proizvodom ne samo do Velike Gospe nego na duge ceste. Sigurno će ispočetka biti greški jer su noge još teške od priprema, ali dat ćemo između 80 i 120 posto od sebe u svakoj epizodi. Krvavih koljena. Srce na terenu. Skupljenih glava. Do posljednjeg zvižduka'', poručio je Igor Ćurković.

Brojni nogometaši, ali i nogometni prvoligaši na društvenim su mrežama zadovoljno dijelili objave o povratku popularnog podcasta, koji se očito mnogima uvukao pod kožu.

''Brojke su ponekad suvišne, ali su ujedno i najbolji pokazatelj. Krenuli smo od nule. Prvi podcast je imao 2000 pregleda. Nakon pola godine ustabilili smo se na 5000 tjednih pregleda. A onda je buknulo, otišlo je preko 10.000 tjedno. Odjednom je 10.000 tjedno postalo 10.000 dnevno. Neki podcasti, uglavnom oni s gostima, otišli su i preko 50.000. Upravo je ta brojka naš novi tjedni cilj, a sigurno smo kako u suradnji s gol.hr-om to možemo i ostvariti. Želimo rasti iz tjedna u tjedan, mjeseca u mjesec, utakmicu po utakmicu. Onako kako je HNL rastao s nama i mi zajedno s njim'', rekao je Mateo Pukšar.

Postava podcasta Utakmicu po utakmicu Postava podcasta Utakmicu po utakmicu (Foto: GOL.hr)

Nova članica postave

Jedan od noviteta u ovoj sezoni bit će i nova članica standardne postave. Ivanu Ljubiću, Igoru Ćurkoviću i Mateu Pukšaru u studiju se priključuje i Valentina Miletić.

''Dečki su me više puta pokušali nagovoriti da im budem gost u podcastu, mislim čak da su to jednom i najavili, ali nije se dogodilo jer više volim postavljati pitanja nego odgovarati na njih. S druge strane, nisam razmišljala ni sekunde kad su me pozvali da budem dio ove fenomenalne priče. Svi smo vidjeli reakcije gledatelja, ali i ljudi iz svijeta nogometa kad je objavljeno da emitiranje prestaje. Meni je osobno to dosta teško palo s obzirom na to da smo svi super prijatelji i da su me oni naučili ovom poslu i bili ogromna podrška od prvog dana u redakciji, tako da se baš veselim ponovnom pokretanju i lagano hvatam formu da mogu držati njihov ritam. Sad sam na nekih 80 posto'', kaže Valentina.

Svakog ponedjeljka od 21 sat, nakon vikenda u kojem je rasporedu kolo najdraže nam nogometne lige, budite uz gol.hr i podcast Utakmicu po utakmicu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider