Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte prvu epizodu

Podcast Utakmicu po utakmicu (1): HNL već gori, što se to sve događalo na startu sezone?

Omiljeni podcast Utakmicu po utakmicu vratio se premijerom na gol.hr-u.

Početak nove sezone SuperSport HNL-a donio nam je brojna uzbuđenja na većini terena. Najluđe je bilo na Maksimiru gdje je Dinamo u sudačkoj nadoknadi došao do preokreta za pobjedu protiv Lokomotive, a najviše se zbog određenih sudačkih odluka priča o pobjedi Osijeka nad Goricom.

Prvi ponedjeljak u novoj HNL sezoni donio nam je i povratak popularnog podcasta Utakmicu po utakmicu kojeg odsad možete gledati na gol.hr-u.

Ivanu Ljubiću, Igoru Ćurkoviću i Mateu Pukšaru u studiju se priključila i Valentina Miletić, a od noviteta tu su i brojne zanimljive rubrike poput Haenelsera, trofeja Tomislav Stipić, kladionice, kviza…

Čačićeva izmjena, VAR i kvar

U prvom dijelu podcasta na meniju su bile vruće teme iz prvog kola. Dinamov preokret na Drmićev pogon protiv Lokomotive, nepostojanje VAR-a na utakmici u Puli između Istre 1961 i Hajduka, Oliver Zelenika i ''otrovna'' varaždinska publika, burne reakcije nakon pobjede Osijeka i 11-erca zbog kojeg su se žalili u Gorici…

HNL se vratio, podcast Utakmicu po utakmicu se vratio, a premijeru nove sezone pogledajte u priloženom videu na vrhu članka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider