Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kane proradio

Pobjede Man Cityja, Tottenhama i Arsenala: Topnici slavili peti put zaredom

Nakon dva uvodna poraza, od Manchester Cityja i Chelseaja, nogometaši Arsenala upisali su pet uzastopnih pobjeda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 7. kolu Premier lige Manchester City je u subotu kod kuće dobio Brighton&Hove Albion s 2:0, te je privremeno preuzeo prvo mjesto na ljestvici. Pogotke za City zabili su Raheem Sterling (29) i Sergio Aguero (65)

Najbolji strijelac Tottenhama Harry Kane bio je dvostruki strijelac za 2:0 pobjedu protiv Huddersfielda. Za vodstvo je zabio u 25., a za konačni rezultat u 34. minuti iz penala.

Nakon dva uvodna poraza, od Manchester Cityja i Chelseaja, nogometaši Arsenala upisali su pet uzastopnih pobjeda, a u subotu su svladali Watford s 2:0, i to autogolom Craiga Cathcarta (81) i pogotkom Mesuta Ozila (83).

U prvoj utakmici 7. kola nogometaši West Hama pobijedili su na Olimpijskom stadionu u Londonu Manchester United s 3:1. Za drugu prvenstvenu pobjedu u posljednja tri nastupa Čekićara strijelci su bili Anderson u 5. minuti, Lindelof koji je pogodio vlastitu mrežu u 43. minuti te Arnautović koji je pogotkom u 74. minuti zaustavio mogući preokret, nakon što je Rashford u 71. minuti smanjio zaostatak gostiju na samo jedan pogodak.

Tako je Manchester United izjednačio najlošiji start sezone u Premier ligi, nakon sedam kola ima samo deset bodova. Isto se je dogodilo i u sezoni 2013/14.

No, nakon poraza trener Manchester Uniteda Jose Mourinho žalio se na suca, kazavši da je prvi gol West Hama pao iz ofsajda, a da kod trećeg gola sudac nije vidio prekršaj na igraču Uniteda.

Newcastle je na svom terenu poražen od Leicestera sa 0:2, i tako su Svrake po prvi puta izgubile četiri domaće utakmice na početku sezone.

Večeras u derbiju kola Chelsea dočekuje Liverpool.

REZULTATI:

West Ham 3 Anderson (5), Lindelöf (43-ag), Arnautović (74)
Manchester United 1 Rashford (71)
- - -
Arsenal 2 Cathcart (81-ag), Özil (83)
Watford 0
- - -
Manchester City 2 Sterling (29), Agüero (65)
Brighton 0
- - -
Huddersfield 0
Tottenham 2 Kane (25, 34-pen)
- - -
Everton 3 Sigurdsson (56, 89), Tosun (66)
Fulham 0
- - -
Newcastle 0
Leicester 2 Vardy (30-pen), Maguire (73)
- - -
Wolverhampton 2 Ivan Cavaleiro (79), Castro (87)
Southampton 0

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider