Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mourinho zadovoljan

Tottenham slavio uz pogodak Harryja Kanea, Leicester jedva izvukao bod kod kuće

Tottenham je slavio protiv West Hama, a Leicester izvukao bod kod kuće.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 31. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham je pobijedio West Ham sa 2:0, dok su u drugom susretu Leicester City i Brighton & Hove Albion odigrali bez golova.

Spursi su dominirali cijeli susret i posve zasluženo su osvojili tri boda.

Domaćin je stigao do vodstva u 64. minuti kada je Tomas Soucek zatresao vlastitu mrežu. Giovani Lo Celso je ubacio iz kornera, a češki veznjak nesretno ugurao loptu iza leđa Lukasza Fabianskog.

gol expired Nakon Novaka Đokovića i Nikola Jokić pozitivan na koronavirus: Nedavno se družili zajedno divider

West Ham je mogao izjednačiti u 78. minuti, no Jarrod Bowen je pogodio vratnicu. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika Tottenham je razriješio u 82. minuti pogotkom Harryja Kanea za 2:0. Bio je to njegov 12. ligaški pogodak ove sezone, te ukupno 30. gol u susretima protiv londonskih klubova. Više od njega u londonskim derbijima zabili su tek Teddy Sheringham (32), Frank Lampard (32) i Thierry Henry (43).

U prvom susretu 31. kola Leicester City i Brighton & Hove Albion su odigrali bez golova. 

Domaćin je tako propustio još jednu priliku učvrstiti se na trećem mjestu ljestvice koje vodi u Ligu prvaka.

gol expired Pripiti Diego Maradona pokazao plesne pokrete, a potom s ostatkom svijeta podijelio i svoju stražnjicu divider

U posljednjih sedam ligaških kola 'lisice' su ostvarile samo jednu pobjedu, početkom ožujka protiv Aston Ville (4:0). Srećom, po Leicester niti glavni konkurenti za "Champions league" ne briljiraju.

Ovoga puta domaćin može biti sretan što je osvojio i bod. Naime, gosti su u 14. minuti imali jedanaesterac, no Kasper Schmeichel je obranio udarac Neala Maupay.

U vodstvu je Liverpool sa 83 boda, 20 više od Manchester Cityja. Leicester je i dalje treći sa 55 bodova, četiri više od Chelsea, dok Manchester United i Wolverhamton imaju po 46 bodova.

Tottenham je napredovao za jednu poziciju i sada je sedmi. Brighton je na 15. poziciji sa 33 boda, a West Ham je dva mjesta niže sa 27 bodova.

gol expired Ponovno se oglasio Novak Đoković: "Ne mogu izraziti koliko mi je žao. Prerano smo krenuli..." divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider