Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve tri opcije dobile isto

Čitatelji GOL.hr-a podijeljeni kao nikad dosad: Barca, sudac ili PSG?

Povijesni podvig Barcelone, sudački ''poguranac'' ili sramota PSG-a, sve teze su dobile jednak broj glasova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjih 24 sata u našoj anketi oko utakmice Barcelona – PSG glasalo je oko 17 tisuća čitatelja GOL.hr-a. Rezultati su pokazali kako smo ponudili dobre odgovore na pitanje ''Je li Barca nezasluženo napravila najveći preokret u povijesti?'', jer su sva tri mišljenja dobila gotovo jednak broj vaših glasova.

Dan nakon čuda na Camp Nouu mogli ste najviše čuti baš ove teze. Jednima je bilo užasno sve to gledati jer su uvjereni kako je sudac, a ne Barcelona, najviše zaslužan za najveći preokret u povijesti europskih klupskih natjecanja.

Simpatizeri Barce, ali ne samo oni, bili su pak oduševljeni ''preokretom svih preokreta'' i uz sve viđeno nisu mogli nego tvrditi da je katalonski div odigrao epsku utakmicu i kako im nitko nema pravo oduzeti zaslugu za tu povijesnu pobjedu.

No sigurno ste u razgovorima po kafićima, na poslu ili u školi čuli i glas onih koji neće tvrditi niti jedno niti drugo. Njihovo je mišljenje da su najzaslužniji za tih 6:1 baš nogometaši PSG-a koji su jednostavno nestali s terena užarenog Camp Noua, čak i kad su zabili pogodak (a mogli su još koji).

Točno 24 sata nakon puštanja ove ankete najveći broj vaših glasova dobio je odgovor ''ne, zasluženo su napravili ovo čudo'' koji je imao oko 34 % ukupnih glasova. To je uistinu mala prednost pred ostala dva odgovora od kojih je ''ne znam, ali PSG je sam kriv što je ispustio 4:0'' dobio 33 % vaših glasova, dok je ''da, imala je veliku pomoć suca'' dobio 32 %.

Razlike su toliko male da slobodno možemo ustvrditi kako su sva tri odgovora dobila otprilike jednak broj glasova te kako se potpora određenoj tezi može uskoro povećati ili smanjiti, ali to neće bitno promijeniti činjenicu da su se naši čitatelji, a vjerujemo i svi ljubitelji nogometa u Hrvatskoj, raspodijelili na tri strane.

Povijest će pokazati kako će se ova utakmica pamtiti, ali jedno je sigurno, ravnodušnih nije bilo.

Je li Barca nezasluženo napravila najveći preokret u povijesti?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider