Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne igra dobro

Pljušte kritike na račun američkog Hrvata koji je odbio Vatrene: "Njemu se ne može vjerovati"

Christian Pulišić će predvoditi američku nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu 2022.

Christian Pulisic (desno) (Foto: Afp)

Za manje od dva mjeseca počinje Svjetsko prvenstvo u Katru na kojem će reprezentaciju SAD-a predvoditi američki Hrvat, Christian Mate Pulišić u skupini s Engleskom, Walesom i Iranom.

Nakon dva slabija izdanja u prijateljskim provjerama protiv Japana i Saudijske Arabije, počele su stizati prve kritike na račun kapetana Pulišića.

Prozvala ga je bivša zvijezda tamošnje MLS lige Brian Dunsteh koji tvrdi da se američkom Hrvatu "ne može vjerovati":

"On je jako dobar igrač, ali on nije središnja točka reprezentacije. Ljudi to moraju shvatiti"; poručio je Dunseth navijačima koji su Pulišića prozvali "Kapetan Amerika", prenosi Daily Mail.

Istina, Pulišić pamti bolje igračke dane. U reprezentativnom dresu nije postigao pogodak od ožujka prošle godine i hat-tricka u visokoj pobjedi protiv Jamajke (5:1), a nije ni briljirao u prijateljskom ispitu protiv Saudijske Arabije koji je završio bez pogodaka, rezultatom 0:0.

Slaven Bilić Bilića dočekali problemi u novom klubu, navijači su bijesni: Traže sastanak s vlasnikom divider

"Pulišić čini momčad boljom, ali on nikad neće biti Christian Eriksen američke nogometne reprezentacije. Igrač koji diktira tempo, koji povezuje, koji će stvoriti nešto iz nečega, koji će upisati pravo dodavanje", tvrdi Dunseth.

Kako god bilo, situacija nije toliko crna. Ostalo je još 55 dana do početka svjetske nogometne smotre u Katru, a Pulišić ima dovoljno vremena da podigne formu i ušutka kritike.

Pulišić je ove sezone upisao šest prvenstvenih nastupa za Chelsea i jedan pogodak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider