Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hoće li dobiti šansu?

Nesretni Hrvat vratio se u Juve i pokazao se Pirlu u dobrom svjetlu: Riješio je pripremnu utakmicu

Treći put se vraća u Juventus i nada se revitalizaciji nekoć obećavajuće karijere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marko Pjaca vratio se s posudbe u Anderlecht u Torino gdje trenira s Juventusom. U dobrom svjetlu pokazao se novom treneru Andrei Pirlu u posljednjoj pripremnoj utakmici.

Igrači Juventusa koji nisu na reprezentativnim akcijama odigrali su utakmicu protiv U-23 momčadi Stare dame, a jedini pogodak zabio je upravo Pjaca, javljaju talijanski mediji.

gol expired Hrvatska izgubila na startu Lige nacija: Loša igra Vatrenih u novom porazu od Portugala divider

Pjaci je ovo već treći povratak s posudbe - prije Anderlechta, igrao je za Schalke i Fiorentinu. Njegova karijera krenula je nizbrdo nakon nesretne, teške ozljede koljena u prijateljskom susretu Hrvatske protiv Estonije 2017. Vidjet ćemo može li pronaći mjesta u Pirlovim planovima.

gol expired Superofenzivna postava, Kovačić u fokusu: Evo tko će što igrati i na što će Vatreni najviše morati paziti! divider

Od zvučnijih imena Talijani u izvještajima navode pojačanje iz Barcelone Arthura, brazilskog veznjaka koji je vodio igru kao zadnji vezni pozicioniran ispred obrane. Vidjet ćemo hoće li to biti Pirlovo taktičko rješenje u sljedećoj sezoni.

Znakovit je bio izostanak Gonzala Higuaina koji nije sudjelovao u ovoj utakmici. Argentinac je na izlaznim vratima i u potrazi je za novim klubom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider