Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte zgoditak

Pjaca opet zabio i oduševio Talijane: "Uporan je. Bori se protiv sudbine. Napravit će sve"

Marko Pjaca je u izlogu, ali čini sve da čelnici torinskog giganta promijene mišljenje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marko Pjaca zabio je pogodak u prijateljskom susretu Juventusa i trećeligaša Novare. Juve je slavio s 5:0, a Pjaca je zabio treći pogodak.

Cristiano Ronaldo prvi se upisao u listu strijelaca u 20. minuti. Aaron Ramsey povisio je na 2:0 u 56., a onda je Pjaca poentirao u 66. Manolo Portanova dovšio je posao dvama golovima u sudačkoj nadoknadi.

Pjaca je nakon utakmice dobio pohvale Tuttosporta, torinskog lista bliskog Juventusu.

gol expired Koeman debitirao na klupi Barcelone: Mladi igrači oduševili, jedan je ispisao povijest, trećeligaš im zabio golčinu divider

"Pjaca je bio uporan u potrazi za trećim golom. Zabio je lijepo lijevom nogom. Simbol je čovjeka koji se bori protiv sudbine. U teoriji, traže mu novi klub, ali počet će prvenstvo kao dio momčadi i jasno je da radi sve što može da zadrži svoje mjesto", napisali su.

Za Pjacu je navodno najviše zainteresirana Parma. Hrvatski nogometaš zabio je i ranije u trening-utakmici tijekom reprezentativne pauze.

gol expired Mbappe poručio PSG-u da želi otići: Nekoliko klubova u utrci za mladom superzvijezdom divider

Isti list dodaje i da se nazire taktika novog trenera Andree Pirla. Juventus je u napadu igrao u 3-5-2 sustavu koji se čak transformirao u 3-2-5, dok su se u obrani transformirali u 4-4-2.

"Zadovoljan sam, bila je to prva utakmica sa svim igračima na raspolaganju. Dečki su se trudili, dobar trening, to je najvažnije. Trojica u obrani? Isprobavamo različite opcije, imamo još sedam dana da se pripremimo za prvu utakmicu", rekao je Pirlo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider