Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ODLAZAK LEGENDE BARCE

Pique dobio neočekivanu ponudu iz Premierlige: Već je najavio odlazak

Legendarni stoper Barcelone pred odlaskom je iz kluba. Želi ga povratnik u Premierligu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Branič Barcelone Gerard Pique mogao bi ovog ljeta napustiti Barcelonu. Pique je nezadovoljan rezultatima Barcelone, a nakon poraza od 8:2 protiv Bayerna odlučio je da je najbolje otići iz kluba u kojem je proveo najbolje trenutke karijere.

"Sramota, ništa drugo ne mogu reći. Ovo nije prvi ili drugi put... Ovaj klub treba promjene svih vrsta. Dotaknuli smo dno. Ako ja moram otići da bi došli mlađi igrači i nova krv, otići ću. U Europi nismo kompetitivni, a više nam ne ide ni u ligi. Ovaj neuspjeh ne može se maskirati ničime'', rekao je Pique nakon teškog poraza u četvrtfinalu Lige prvaka.

gol expired Korona se probila i u Dinamo: Zaražen jedan igrač divider

Kako prenose engleski mediji, španjolskog braniča želi Fulham, klub koji se prošle sezone plasirao u prvi rang engleskog nogometa. Odšteta ne bi trebala biti velika jer Pique ima 32 godine i ulazi u posljednje godine karijere.

Piquea je postao legenda Barcelone, a upisao je više od 350 utakmica za Katalonce, zabio je i 28 golova te osvojio brojne trofeje.

gol expired PSG bez Neymara u finalu? UEFA bi ga mogla kazniti zbog nevjerojatne gluposti divider

Pique već ima iskustvo igranja u Engleskoj, u počecima svoje karijere nastupao je za slavni Manchester United. Španjolac prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider