Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
raspričao se

Pique potvrdio zabrinjavajuće vijesti o Messiju: Otkrio što je poručio Neymaru oko povratka u Barcu

Pique se oglasio povodom medijskih napisa koji su zabrinuli mnoge u Barceloni.

Neymar, Pique i Messi u trenucima sreće (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Gerard Pique iskoristio je reprezentativnu pauzu za posjet New Yorku, gdje u društvu supruge Shakire podržava Rafu Nadala u pohodu prema, ne bude li iznenađenja, još jednom Grand Slam naslovu.

Pique je tijekom odmora u SAD-u dao i vrlo zanimljive izjave španjolskoj radijskoj postaji Cadena Ser. Dotaknuo se gorućih pitanja u Barceloni – ugovora Lionela Messija i ljetnoj sagi oko mogućeg Neymarova povratka.

U španjolskim medijima pojavila se informacija da Messi nakon sezone može otići bez odštete. Barcelona nije demantirala te navode, a Pique je potvrdio da su istiniti.

"Messi je zaslužio to pravo"

''Otprije znam da Messi može otići bez odštete na kraju svake sezone. Međutim, svi znamo koliko je vjeran Barceloni i to me uopće ne brine. Zaslužio je pravo da sam odlučuje o svojoj budućnosti nakon svega što je dao klubu", komentirao je Pique vijest koje su zabrinule Kataloniju.

Slavlje Hrvatske i tuga Slovačke (Foto: AFP) Slovački mediji se poklonili Vatrenima: Hrvati su nas rastavili, školovali, uništili divider

U Kataloniji je zbog ovih vijesti počelo komešanje, očekuje se da slijedi nova pregovaračka trakavica i spekulacije o odlasku. Otkako je u Barceloni, Messi je u čak osam navrata produljivao ugovor - spekulira se da prema posljednjem ugovoru godišnje zarađuje između 45 i 50 milijuna euro neto godišnje.

"Razgovarao sam s Neymarom"

Osim Messija, Pique, kojeg mnogi vide kao budućeg predsjednika Barcelone, komentirao je i Neymara. Barcelona i PSG ovoga su ljeta bili u dugim i teškim pregovorima oko povratka Brazilca u staro jato, ali ipak nije došlo do dogovora.

gol expired Još nije gotovo, mogući su razni scenariji: Može li Hrvatska na Poljudu osigurati Euro 2020.? divider

"Bilo je dosta sapunice što je očekivano, ali moramo krenuti dalje. Neymaru sam poželio sve najbolje, razgovarao sam s njim. Rekao sam mu da odigra dobru sezonu i da nikad ne znaš, svake godine bit će nova prilika, pa ćemo vidjeti", rekao je.

Španjolski mediji pisali su nakon propalog dogovora Barce i PSG-a da će Katalonci opet krenuti u akciju u siječnju ili sljedećeg ljeta. Nakon Piqueovih riječi, čini se da nas ponovno čeka pokušaj dovođenja Neymara nazad u Barcelonu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider