Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Često mislim na to"

Potpisom za Barcelonu Aubameyang je prekršio obećanje koje je dao pokojnom djedu na smrtnoj postelji

Novi napadač Barcelone Pierre Emerick Aubameyang, čiji je djed bio iz Avile kraj Madrida, obećao mu je na samrti kako će jednog dana igrati u Real Madridu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Donedavni napadač Arsenala Pierre Emerick Aubameyang u završnici zimskog Mercata potpisao je za Barcelonu i tim parafom uništio obećanje koje je dao pokojnom djedu na samrti.

Prije nešto više od pola desetljeća, dok je nosio dres dortmundske Borussije u intervju je otkrio kako je djedu na smrtnoj postelji obećao kako će jednog dana igrati za Real Madrid. Ali, život piše čudne priče pa je tako umjesto za Kraljevski klub, Auba potpisao za njegovog velikog rivala.

gol expired Barcelona konačno realizirala veliki transfer: Izlazna klauzula 100 milijuna eura divider

Njegov djed umro je 2013. godine i bio je iz Avile, selo u brdima 100-injak kilometara sjeverozapadno od španjolske prijestolnice u kojem su, jasno, svi navijači Kraljevskog kluba.

"Neće biti lako to ostvariti, ali često mislim na to, čak svoje golove slavim saltom unaprijed u čast legendarnog Huga Sancheza“, rekao je Aubameyang 2016. pa izgleda "na to“ zaboravio dok je potpisivao ugovor s Barcelonom.

gol expired Barcelona zaključila najveći transfer prijelaznog roka? Sve su dogovorili s poznatim napadačem divider

Stavio je svoj potpis na trogodišnji ugovor s katalonskim gigantom po modelu dvije godine plus jedna, a može otići i ranije, bude li netko toliko lud da za njega ponudi 100.000.000 eura, koliko piše u otkupnoj klauzuli.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider