Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dosta čudne izjave

Nogometni as ogorčen: "Više ništa ne razumijem o nogometu, Real nema pravo igrati u finalu Lige prvaka!"

Peter Schmeichel razočaran je raspletom drugog polufinala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Danac Peter Schmeichel dosta neobično je prokomentirao uzvrat polufinala Lige prvaka Real Madrid – Manchester City i prolazak Kraljevskog kluba u finale najprestižnijeg klupskog natjecanja svijeta.

Puno je onih koji smatraju da je engleski sastav u dvije utakmice bio bolji od Reala, a malo tko je, od nogometnih zvijezda, tako otvoreno i bez rukavica dao svoj osvrt na rasplet ovog polufinalnog para.

"Real Madrid nema pravo igrati u finalu. Očito je da su kroz dvije utakmice bili lošija momčad. Prva prilika i gol u 90. minuti, druga prilika i drugi pogodak, a treći je stigao iz treće prilike u kojoj su zapucali u okvir. Manchester City imao je potpunu kontrolu", izjavio je Schmeichel za CBS Sport, nastavivši:

Pep Guardiola i igrači Manchester Cityja I zato je Real Real, a Guardiola se ne može vaditi na sreću: Kad potrošiš milijarde, a uvodiš "penzionere" - svi skoče na kladomat divider

"Tu se radi o onom jednom trenutku o kojem smo već pričali. A pričali smo o tome kako navijači mogu biti 12. igrač. Kada je krenulo drugo poluvrijeme, ona Viniciusova prilika nakon samo osam sekundi je zapalila čitav stadion. Bilo je to nevjerojatno."

Ipak, u konačnici je pohvalio igrače Reala.

"Mislio sam da će Real završiti u finalu zbog situacije u Engleskoj, ali bili su toliko loši. Samo su gostovanje kod Chelseaja odigrali dobro. Ja više ništa ne razumijem o nogometu. Nikada nemojte sumnjati u igrače ove momčadi. Oduvijek smo govorili, iskustvo u ovom natjecanju igra veliku ulogu, ali oni su pokazali i srce i želju. Oni su već prošli kroz ovakve scenarije, već su vidjeli sve ovo što im se dogodilo. Činjenica je da u momčadi imaju mnoštvo igrača koji su višestruki osvajači Lige prvaka. Pa u niti jednom trenutku tijekom ovog turnira niste vidjeli kako paničare. Bez obzira na to gdje se nalaze i kakve igrače imaju, ovi momci vjeruju jedan drugome, vjeruju svom treneru i svojoj publici", zaključio je osvajač Lige prvaka s Manchester Unitedom 1999. godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider