Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Gdje mu je bila glava?"

Engleske legende žestoko poderale Spurse i nastavile podcjenjivati Dinamo: "Kane tu ne bi trebao ni igrati, a sad bi mogao otići"

Bivši igrač Tottenhama i engleske reprezentacije Peter Crouch misli da su Harry Kane i Son Heung-Min nakon poraza od Dinama na pragu odlaska iz popularnog londonskog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Englezi su u šoku nakon Tottenhamove havarije u Maksimiru. Jednostavno ne mogu doći k sebi. Jose Mourinho na udaru je kritika, sa svih strana stižu katastrofične prognoze za Spurse.

Bivši igrač Tottenhama i engleske reprezentacije Peter Crouch misli da su Harry Kane i Son Heung-Min sada na pragu odlaska iz popularnog londonskog kluba.

Ispadanjem iz Europske lige Tottenhamu sezona visi na koncu. Kad gledam nekoga poput Kanea kako se izvlači s terena, razmišljam - on je igrač za Ligu prvaka, ne bi smio ni igrati u ovom natjecanju“, kazao je Crouch s razočaranim izrazom lica.

gol expired Zagreb ''gori'' za Dinamo! Boysi i igrači izašli ispred Maksimira i napravili ludnicu divider

Nastavio je s rečenicama koje zvuče podcjenjivački.

„Trebao bi biti u Ligi prvaka i igrati s Lewandowskim, Haalandom, Mbappeom... Trebao bi biti u tom društvu, a on je danas je izašao na travnjak protiv zagrebačkog Dinama i to je zabrinjavajuće. Gdje mu je bila glava?“ upitao se Crouch i nastavio:

„Nije to samo pitanje menadžera, to je prije svega pitanja igrača. Son i Kane igrači su koji zaslužuju igrati na višoj razini, a ne u Europskoj ligi. Naravno da su lojalni Tottenhamu i svi se nadamo da će ostati, ali ovakve predstave sigurno ne pomažu.“

Je li ovo najveća europska pobjeda u Dinamovoj povijesti?

Ukupno glasova:

Oglasila se još jedna legenda Spursa i engleske reprezentacije, čuveni Glenn Hoddle. Tottenham je nakon poraza od Arsenala izgubio i od Dinama. Dva vezana poraza Spurse su vratila na početak.

gol expired Jose Mourinho nakon poraza upao u svlačionicu Dinama i oduševio predivnom gestom divider

„Krenuli su naprijed, ali sad su se vratili unazad. Moraju se pogledati u ogledalo nakon večerašnje utakmice. Nije bilo dovoljno srca, a ni želje. Kad se stavite pod takav pritisak, izađete i odigrate najbolje što možete. Oni to nisu napravili, postali su neobjašnjivo nervozni“, kazao je Hoddle.

„Ispucavali su prečesto loptu u zrak, radili su smiješne stvari. Izgubili su poantu igre, ali isto tako i srce i želju da nešto učine u vezi s tim“, zaključila je legenda Spursa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider