Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast

Jose Mourinho nakon poraza upao u svlačionicu Dinama i oduševio predivnom gestom

Mourinho je čestitao boljima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama napravili su nevjerojatan preokret, nadoknadili dva pogotka zaostatka iz londonskog dvoboja protiv Tottenham Hotspura i s tri pogotka Mislava Oršića izborili plasman u četvrtfinale Europske lige.

U osnovnih 90 minuta junak Dinamova trijumfa poništio je Tottenhamovu prednost iz prvog dvoboja. Sjajnim udarcem s lijeve strane kaznenog prostora u suprotne rašlje Mislav Oršić u 62. minuti donio je prednost hrvatskom prvaku, a preciznim završetkom akcije u 83. minuti na asistenciju Atiemena odveo je utakmicu u produžetak. Konačnih 3:0 postavio je solo prodorom i preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora u 106. minuti.

gol expired Engleski mediji u šoku nakon ispadanja Spursa: Evo što pišu o Dinamu i magičnom Oršiću divider

Engleski nogomet je opet u šoku nakon Hrvata, izgubili su u polufinalu Svjetskog prvenstva, a sada su pali i na klupskoj razini.

gol expired Riječi velikog Mourinha koje odzvanjaju: "Pobijedila je obitelj. Sami smo si krivi, ali Dinamo je zaslužio slaviti" divider

Nakon utakmice Jose Mourinho oduševio je gestom igrače Dinama. Ušao je u svlačionicu, čestitao i zapljeskao na čudesnoj igri hrvatskog prvaka koji sada ide po naslov u Europskoj ligi.

 

Je li ovo najveća europska pobjeda u Dinamovoj povijesti?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider