Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"počnem se crvenjeti"

Peruanac zbog Modrićevog odgovora ima traume: "Neugodno mi je pitati za dres druge igrače"

Peruanski reprezentativac ispričao je za njega neugodnu situaciju kada mu je Luka Modrić "odbio" dati svoj dres.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Peruanski reprezentativac i branič Rayo Vallecana Luis Advincula otkrio je svom sunarodnjaku Yoshimaru Yotunu da ga je Luka Modrić odbio kada ga je pitao da se zamjene za dresove nakon prijateljske utakmice između Hrvatske i Perua u pripremi za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

gol expired Jordana nije bilo briga za tuđe osjećaje: "Toni, mogu se derati na tebe cijeli dan" divider

Nije bilo ružno kako zvuči jer kapetan hrvatske je već ranije obećao svoj dres drugom igraču Perua, koji je slavio protiv Hrvatske rezultatom 2:0.

"Pitao sam Modrića za dres, ali je rekao ne jer je već obećao Raulu Ruidiazu dres. Imam dva dresa od Jamesa Rodrigueza i jedan od Kyliana Mbappea. Ne volim pitati za zamjenu dresova jer ako me odbiju kao Modrić, onda mi je jako neugodno", priznao je Luis Advincula, a Yotun mu se pritom smijao u razgovoru preko Instagram livea.

Najboljih 11 u povijesti Premierlige Odabrana najbolja momčad i menadžer u povijesti Premierlige: Slažete li se s izborom? divider

Ruidiaz je očito vrlo snalažljiv i lukav momak koji je ranije zakapario dres hrvatskog reprezentativca, s obzirom na to da je u igru ušao tek u 88. minuti utakmice, dok je Advincula na travnjaku proveo svih 90 minuta. Poraz Hrvatske dogodio se četiri mjeseca prije povijesnog rezultata i osvajanja srebrne medalje na Mundijalu.

gol expired Pikanterije zvjezdane generacije: ''Kad je stigao autobus pun djevojaka, žena mi je rekla da idemo doma'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider