Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Eno ga na krovu

Perišić raspametio navijače Hajduka: Pogledajte gdje trenira dok čeka rasplet situacije s Tottenhamom

Ivan Perišić sigurno u predstojećoj sezoni neće igrati za Tottenham. Hoće li obući dres Hajduka?

Ivan Perišić (Foto: Screenshot)

Ivan Perišić trenira u Splitu! Vijest je to koja se poput požara proširila Hajdukovim navijačkim pukom, a plasirao ju je sam Omišanin, podijelivši i na svom Instagramu story s privatnog treninga.

Perišić je dakle odradio trening na krovu trgovačkog centra Joker i tom prilikom se fotografirao sa svojim kondicijskim trenerima. Filip Majić njegov je privatni trener dugi niz godina, a Damir Laštre je poznati splitski stručnjak za fizičku pripremu.

Sve ovo odvija se u trenucima dok Perišić iščekuje rasplet situacije u Tottenhamu čiji novi trener Ange Postecoglou ne vidi Ivana u svojim planovima.

Tottenhamova lijeva strana je nakrcana

Spursima su s posudbe u Udineseu vratili sjajnog mladog Talijana Destinyja Udogieja, lijevog beka mogu igrati još i Ben Davies i Sergio Reguillon (također se vratio s posudbe, iz Atletico Madrida). Perišićeva lijeva strana itekako je pokrivena jer, kad pogledamo ofenzivni dio, tu su Heung-min Son i Bryan Gil, a u tijeku je finiširanje transfera Solomona Manora iz Šahtara.

Nije uopće sporno da je Perišićevo vrijeme u Tottenhamu prošlo, ali on je ugovorom i dalje vezan za klub iz sjevernog Londona, do ljeta 2024. Također, nije ni tajna da se traži modalitet razlaza, pri čemu treba reći da bi, logično, Spursi bili najsretniji kada bi ga uspjeli nekome prodati pa da, osim što bi se riješili njegove plaće za ovu sezonu, usput nešto još i zarade.

Ipak, glavnu riječ tu vodi Perišić i pitanje je njegovih afiniteta. Želi li još negdje se okušati u inozemstvu ili smatra da je došlo vrijeme za povratak kući?

Navijači Hajduka nagovaraju ga već duži period da ispuni obećanje koje je dao rekavši da će se vratiti. Doduše, ni u jednoj od tih svojih izjava nije precizirao kada točno, pa se pristaše Majstora s mora nadaju da je to taj trenutak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider