Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DOBIO PRILIKU ISKAZATI SE

VIDEO Ivan Perišić odigrao fenomenalno poluvrijeme protiv West Hama, zaslužan je za dva pogotka

Tottenham i West Ham odigrali su u Australiji prijateljsku utakmicu, u kojoj su Čekićari slavili rezultatom 3:2.

Ivan Perišić (Foto: Profimedia)

Iako je jasno da bi nogometna veza Ivana Perišića i Tottenhama mogla biti pri kraju, novi menadžer Spursa Ange Postecoglou ipak je hrvatskog reprezentativca poveo na glavni dio priprema u Australiji.

Tamo je u podne započela prijateljska utakmica Tottenhama i West Hama, a Perišić je našao svoje mjesto na klupi, no zaigrao je od početka drugog poluvremena, kad je zamijenjena cijela prva postava.

U tom je trenutku West Ham, koji je za drugi dio ostao u udarnom sastavu, vodio 2:0.

Nije mu puno trebalo da pokaže što zna

I onda je Ivan pokazao što zna i može te vrlo lako moguće promijenio stav klupskog vodstva o njegovu ostanka. Za to mu je trebalo 25 minuta.

Kod prvog gola, koji je postigao Lo Celso u 68. minuti, pokrenuo je akciju ubačajem s desne strane, dok je kod drugog, tri minuta kasnije, imao izravnu asistenciju iz kornera za Udogieja

Vrijedi spomenuti i kako je već u prvoj minuti nakon ulaska bio jako blizu tome da postane strijelac. Osim toga, gotovo svaka akcija preko Perišićeve lijeve strane donijela je opasnost.

Lo Celsov pogodak pogledajte OVDJE, a Udogiejev OVDJE.

Perišića izgurao povratnik s posudbe

Ono što je Australac postavio kao prvu postavu izgleda kao udarni sastav, no oni su na odmor otišli s minusom od dva pogotka. Perišićevu poziciju na lijevom boku zauzeo je povratnik s posudbe Sergio Reguilon.

West Ham je u prvom dijelu poveo pogocima Dannyja Ingsa i Divina Mubame, iz 18. i 23. minute, dok je pobjedu donio Gianluca Scamacca u 78. minuti.

Tottenham je imao čak 30 udaraca na gol, od čega 12 u okvir, dok je West Ham imao četiri, svi su išli u okvir, a čak su tri završila u mreži.

Vlašić nije otputovao s West Hamom

U sastavu West Hama nema Nikole Vlašića, s obzirom na to da on nije ni otputovao u Australiju, gdje će Čekićari odigrati dva susreta.

Zapravo, onaj protiv Perth Gloryja već su vrlo uspješno odradili, a nakon susreta s gradskim rivalima uputit će se nazad prema Velikoj Britaniji, gdje bi im počela pristizati i prva ovosezonska pojačanja.

Transferom Declana Ricea u Arsenal puno su zaradili pa će sad taj novac radi pojačanja momčadi početi i trošiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider