Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Sijamski blizanci"

Perišić i Lautaro postali hit zbog ovog detalja pa se zbog njega i zakačili: Ivan je bijesno mrmljao sebi nešto u bradu dok je napuštao teren

Pri kraju utakmice Intera i Šerifa u Ligi prvaka neobičan detalj pokvario je sjajnu večer talijanskog prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milanski Inter sinoć je u Ligi prvaka slavio 3:1 protiv Šerifa, ali pri kraju utakmice zakačili su se Lautaro Martinez i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić zbog jedne neobične situacije.

U jednom trenutku obojica su istovremeno pokušala opaliti loptu, izgledali su kao sijamski blizanci dok su pucali, ali na koncu ni jedan ni drugi nisu zabili, nego su pogodili okvir gola. Obojica su se htjeli upisati u strijelce u sjajnoj sinoćnjoj predstavi, ali su ostali praznih ruku i posljedično se zakačili zbog toga.

gol expired Još jedno Modrićevo remek-djelo: "Kad je bio klinac, upao je u isti kotao kao Obelix, takvog igrača nema u Europi" divider

U toj fazi utakmice na semaforu je već svijetlilo 3:1 za domaćina i Inter je igrao opušteno te je nekoliko puta bio u prilici da zabije četvrti gol. Najbliže mu je bio Lautaro Martinez, koji je iz neposredne blizine zapucao dobru priliku. Možda je najbliži bio i Ivan Perišić, koji je također natrčao na tu loptu u istom trenutku, ali nismo sigurni.

Hrvat je do lopte došao desnom nogom, a Argentinac lijevom, pa je njihov udarac izgledao kao da je riječ o "sijamskim blizancima", a taj detalj podijelili su mnogi Interovi navijači poslije utakmice na društvenim mrežama.

gol expired Jeste li vidjeli Messijevu majstoriju za pobjedu? Mbappe odmah prstom pokazao prema njemu divider

Ono što tad nisu znali jest da su se Perišić i Martinez opasno zakačili na terenu poslije toga jer su obojica htjeli okruniti svoju sjajnu partiju golom. Najprije su se prijeteći pogledali pa se i porječkali, a Ivan, kojeg je trener izvadio iz igre u 82. minuti, mrmljao si je nešto ljutito u bradu dok je išao prema svlačionici.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider