Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve dogovorio s klubom?

Pep ostaje bez čarobnjaka: Jedan od najboljih veznjaka današnjice na pragu odlaska iz Cityja

Kevin De Bruyne ima još godinu dana s Cityjem, ali sve je bliže transferu u Saudijsku Arabiju.

Haaland i De Bruyne (Foto: Profimedia)

Nastavlja se odljev nogometnih superzvijezda u saudijski nogomet, a zovu milijuna nije mogao odoljeti ni jedan od najboljih veznjaka današnjice Kevin De Bruyne.

Nakon devet godina igranja za Manchester City, gdje je ispisao povijesne stranice i postao legenda engleske Premier lige, 33-godišnji belgijski nogometaš se odlučio za novi izazov u karijeri.

Uskoro bi trebao potpisai za Al Ittihad, dobio je faraonsku ponudu koju jednostavno nije mogao odbiti, a preostalo je samo da se klubovi dogovore i zaključe transfer, piše engleski tablod Daily Mail.

"Kad bih tamo odigrao dvije sezone, zaradio bih nevjerojatne novce", kazao je De Bruyne za belgijske novine prije nekoliko tjedana potvrdivši da je odlazak u saudijsku ligu praktički nemoguće odbiti u sutonu karijere, kada novac postaje prioritet.

U devet godina igranja za Građane skupio je 382 utakmice, 102 pogotka i 160 asistencija kojima se za sva vremena upisao u povijesne knjige engleskog nogometa.

Domagoj Vida Dalić i Kustić probranim riječima o Vidi: ''Rođeni je pobjednik i 'fajter', bit će zapamćen kao jedan od omiljenih igrača'' divider

Ivan Rakitić Cijeli Split ustaje na noge, navijači Rakitiću pripremaju poseban doček divider

Domagoj Vida slavi s Vatrenima Dobri duh Vatrenih oprostio se od najdražeg dresa: "Uživao sam boriti se za Hrvatsku" divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX