Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
srećom, bilo je nebitno...

Na kraju ipak nije moglo bez kontroverzi: "Nije bilo penala za Real"

Real Madrid nije trebao dobiti priliku povesti 2:0 u krucijalnoj utakmici za osvajanje naslova prvaka Španjolske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madridu bio bi dovoljan i poraz u 37. kolu španjolskog prvenstva da osigura 34. naslov prvaka nakon što je Barcelonu šokantno kod kuće porazila Osasuna, momčad koja je u posljednje dvije domaće utakmice pobijedila 7:0 i 7:1. Ipak, dio medija, pogotovo madridskih, bruji o nepostojećem kaznenom udarcu.

Igrala se 73. minuta kada je Sergio Ramos krenuo u prodor prema gostujućem šesnaestercu, a tamo ga je na rubu dočekao Chakla.

gol expired Modrić i društvo ispisali povijest Reala: Prestigli čuvenu generaciju, a nije daleko ni najveća u povijesti divider

Ramos je gurnuo loptu prema kaznenom prostoru taman u trenutku kada je i branič Villarreala išao pružiti nogu da blokira to i došlo je do kontakta.

"Penala nije bilo jer je Sergio Ramos udario braniča Villarreala", smatra Andujar Oliver, stručni komentator na Radio Marci.

Srećom, to je manje bitno jer je Osasuna porazila Barcelonu s 2:1, te se tako Barcelona sama isključila iz eventualne neizvjesnosti u posljednjem kolu.

Prekršaj za penal Real Madrida pogledajte OVDJE.

gol expired Messi zabio golčinu pa ljutito reagirao, osvrnuo se i na Real: "Ništa ne dajemo navijačima, normalno da su ljuti'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider