Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
burne reakcije navijača

Pele odbio prihvatiti da ga je Cristiano Ronaldo pretekao, pa si pridodao 526 golova: "Čovjek nema srama"

Pele je odbio priznati da ga je Cristiano Ronaldo pretekao po broju postignutih golova te se odlučio na profilima svojih društvenih mreža za radikalan potez.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trećeg dana 2021. godine Cristiano Ronaldo postigao je dva gola Udineseu u Serie A, kojima je oborio rekord po broju postignutih golova koji je postavio legendarni Pele. Portugalac je zabio 757. i 758. pogodak u karijeri, dok je Brazilac tijekom svoje veličanstvene karijere zabio 757 golova.

gol expired Nova velika kriza u Realu: Kapetan odbio Pereza - zaprijetio da će se udružiti s Messijem i stvoriti moćnu momčad divider

Očekivala se čestitka Pelea, kao što je nedavno čestitao Lionelu Messiju kada je on oborio Brazilčev rekord po broju postignutih golova za jedan klub, no umjesto toga Pele je prepravio svoje informacije na društvenoj mreži Instagram.

Nogometni fanovi koji pomno prate društvene mreže primijetili su da je dan nakon Ronaldovih golova i rušenja rekorda Pele na svom Instagramu pod osobnim podacima napisao:

"Vodeći strijelac svih vremena (1283)"

Taj dio do sada nije stajao na njegovu profilu, što jasno pokazuje da je Pele i dalje uvjeren kako je on najbolji strijelac svih vremena, iako je preostalih 526 pogodaka postigao u humanitarnim i prijateljskim utakmicama.

Mnogi su navijači ostali šokirani, a mnogi su to vidjeli kao idealnu priliku za zbijanje šala.

Čemu se najviše veselite u sportskoj 2021. godini?

Ukupno glasova:

"Čovjek nema srama", napisao je jedan navijač.

"Šteta da Ronaldo nije pratio koliko je zabio golova dok je trenirao u akademiji i na treningu", dodao je drugi.

"Pele je ubrojio sve golove koje je postigao na treningu, prijateljskim utakmicama i ekshibicijama te utakmicama na FIFA-i", dodao je treći.

Pojavilo se more komentara na taj potez legendarnog Brazilca, koji je i dalje uvjeren kako je on najbolji strijelac svih vremena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider