Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"još nisam 100 posto"

Koronarekorder još uvijek osjeća posljedice: Zvijezda četiri puta zaredom pozitivna, borba trajala mjesec i pol

Paulo Dybala i dalje nije spreman za povratak nogometu nakon što se šest mjeseci borio s koronavirusom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvijezda Juventusa Paulo Dybala otkrio je da još uvijek osjeća posljedice koronavirusa s kojim se borio čak šest tjedana. Argentinac je više od mjesec i pol dana bio u samoizolaciji i čak četiri puta bio pozitivan na virus. U nekoliko je navrata otkrio koliko mu je virus narušio zdravlje i učinio ga nemoćnim, a posljedice istog osjeća i dan danas.

"Imao sam koronavirus, ali sada se osjećam puno bolje. Nisam još uvijek na 100 posto, ali se osjećam dobro. Vratio sam se treninzima i nogomet se vraća u normalu. Uskoro ćemo ponovno raditi ono što najviše volimo", kazao je Dybala.

gol expired Vraćaju se navijači na stadione: Capak objavio sretnu vijest divider

Podsjetimo, prije gotovo tri mjeseca Dybala je po prvi put objavio da je pozitivan na koronavirus, zajedno sa svojom djevojkom. Tijekom samoizolacije otkrio je da se ponekad osjeća "mrtav umoran nakon svega pet minuta treninga".

Krajem travnja Dybala je po četvrti put u svega šest tjedana bio pozitivan na koronavirus i to ga je dovelo do ruba očaja. Konačno, 6. svibnja stigla je potvrda da su se Dybala i njegova djevojka riješili virusa i da više ne moraju biti u kućnoj izolaciji.

Juventus će sa svojom nogometnom sezonom nastaviti u petak, kada igra uzvratnu utakmicu polufinala Coppa Italije protiv Milana. Prvi susret na San Siru završio je rezultatom 1:1. Ligaškim utakmicama Juventus se vraća 22. lipnja kada gostuje kod Bologne.

Stipe ulazi u ring (Foto: Dnevnik.hr) Miočić objavio svoj povratak u oktogon, Cormier odmah reagirao: "Došlo je vrijeme! Tko je spreman?" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider