Portugalski veznjak Bruno Fernandes stigao je u Manchester prije nešto manje od mjesec dana iz Sporting Lisabona i već se može primijetiti njegov doprinos. Fernandes je već upisao dva pogotka, dvije asistencije i tri puta je proglašen igračem utakmice.

Pun hvale za njegove nastupe je i Ole Gunnar Solskjaer, a s njim se slažu i igrači ManUtd-a, dok navijači konstantno skandiraju njegovo ime. To je bilo posebno uočljivo na Old Traffordu u sklopu Europske lige i visoke pobjede protiv Bruggea.

Tu utakmicu pratila je i klupska legenda Paul Scholes.

''Izgleda kao poseban talent i izgleda kako može postati heroj navijača'', rekao je Scholes za BT Sport.

''Za to je dobio pravo ime, uz pjesmu i druge stvari. Ali onda pomislite na Erica Cantonu i Waynea Rooneyja, igrače koje su navijači obožavali i nadate se da bi on u budućnosti mogao postati jednako dobar'', dodao je bivši veznjak ManUtd-a.

Scholes lovi kao jedan od najdarovitijih i najinteligentnijih igrača u slavnoj povijesti Uniteda, a kojeg poštuju neka od najvećih imena svjetskog nogometa i njegovi su veliki fanovi.

''Na toj poziciji, bilo da ste broj 10, broj osam, bilo koji broj, nije me briga koji, morate znati gdje stoje svi na terenu. Ako igrate tu poziciju. Bruno je to shvatio. Sve razvrsta prije nego lopta dođe do njega i sve ubrzava. Teško se braniti protiv toga'', objasnila je legenda Crvenih vragova.

Scholes je, također, objasnio kako Portugalac može odvesti momčad na sljedeću razinu.

''Ponekad je potrebno samo jednom igraču da napravi klik,a on izgleda kao taj igrač. Znali smo da ima dobrih igrača za dovesti, ali mislim da će ovaj napraviti tako da svi oko njega izgledaju bolje'', zaključio je bivši engleski reprezentativac.