Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Označen idealnim

Ponajbolji veznjak svijeta iznio uvjete za ostanak ili izgledna selidba u Real: ''Uvijek je volio Madrid''

Paul Pogba postavio je svoje uvjete za ostanak u Manchester Unitedu.

Paul Pogba (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba obavijestio je klub o svojim uvjetima da ostane igrač Crvenih vragova i nakon ljeta, a usred mnogo špekulacija o mogućem preseljenju na Santiago Bernabeu.

Nakon povratka Zinedinea Zidanea na klupu Reala mnogi predviđaju da je Kraljevski klub spreman na masovnu ljetnu potrošnju, pa čak i probijanje granica brojnim pojačanjima kojima bi trebao započeti rekonstrukciju momčadi. Glavna imena koja se povezuju s Realom jesu Eden Hazard i Paul Pogba.

Najveću zvijezdu Chelseaja već se duže povezuje s Realom, dok su u posljednje vrijeme počele rasti i glasine o dolasku potencijalnom Pogbe. Zidane je već označio Francuza kao idealan dodatak veznom redu jer će Luka Modrić ovo ljeto napuniti 34 godine, a Kroos i Casemiro ove su se sezone borili s formom.

Paul Pogba (Foto: AFP) Pogba želi u Real Madrid: Kontakt je uspostavljen, slijedi slamanje Manchester Uniteda divider

U prilog tome ide i činjenica da Zidane nije demantirao glasine o transferu Pogbe. Štoviše, jasno je dao do znanja što misli o veznjaku Uniteda.

''Stvarno mi se sviđa Pogba i vi to znate. Poznajem ga vrlo dobro. On je drukčiji igrač i može ponuditi mnogo zahvaljujući svojim vještinama. Zna kako napadati i braniti'', rekao je Zidane te nadodao:

''Međutim, on nije moj igrač. On igra za ManUtd i moramo to poštovati. No uvijek je govorio da voli Madrid.''

U javnost su procurili navodni Pogbini uvjeti za ostanaka na Old Traffordu. U suprotnome bi se stvari mogle zakomplicirati. Kako se prenosi, Pogba zahtijeva plaću, u rangu Alexisa Sancheza od oko 500.000 funti po tjednu. Ako se ispune njegovi zahtjevi, kako se izvješćuje, pristao bi potpisati novi ugovor s Unitedom. Barem zasad…

Navijači Reala brutalno se obračunali s velikom zvijezdom: Žele ga dva diva i ambiciozni izazivač Gareth Bale, Karim Benzema i Luka Modrić (Foto: AFP) Gareth Bale (Foto: AFP) Gareth Bale (Foto: AFP) +3 Gareth Bale i Frenkie de Jong (Foto: AFP)

Golferica na Instagramu izvodi razne trikove, ali vojska fanova raste zbog nečeg drugog Lucy Robson (Instagram) Lucy Robson (Instagram) Lucy Robson (Instagram) +13 Lucy Robson (Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider