Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon poraza od Cityja

Novi val kritika prema Pogbi: ''Igra kao netko tko ne želi biti ovdje, a svi znamo tko utječe na njega''

Novi val kritika prema Pogbi: ''Igra kao netko tko ne želi biti ovdje, a svi znamo tko utječe na njega.''

Paul Pogba (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Manchester City ostvario je jednu od najvažnijih pobjeda u utrci za naslov prvaka u Premierligi pobijedivši na Old Traffordu protiv gradskog rivala s 2:0.

Ispadanje Cityja u Ligi prvaka lako je moglo strovaliti njegovu sezonu, ali Pepova momčad ostala je sigurna i nemilosrdna. City je slavio u 11 uzastopnih utakmica Premierlige, zabivši pritom 26 pogodaka, ali još je impresivnije to što su primili samo tri.

S druge strane, United je nakon odličnog starta pod Solskjaerom upao u krizu igre i rezultata, a jedan od onih koji se najviše našao na udaru jest Paul Pogba.

''Rekao sam prije dva-tri mjeseca kada je bio briljantan da je to učinio za Solskjaera usput, mislim da je zabio 11 golova i imao sedam asistencija. I sve je bilo sjajno u vezi s njim i rekao sam: 'Pitanja će ponovno isplivati na površinu'. Poznajemo njegova agenta, znamo kakav utjecaj ima na njega, znamo kako su Pogbi u glavi drugi klubovi i da igra kao netko tko nije posve posvećen momčadi'', objasnio je Gary Neville za Sky Sports te nadodao:

''Pogba igra kao netko tko ne želi biti ovdje. No isto tako može izaći na teren, odigrati dobro i donijeti Unitedu pobjedu.''

Pogba je ove sezone sudjelovao u 22 pogotka za United (13 golova i devet asistencija) i njegov učinak klubu je donio 22 boda. Samo je Hazard donio više bodova svojoj momčadi. Međutim, Francuz ne djeluje kao netko tko je predan ManUtd-u.

Također, prema francuskom L'Equipeu, Pogba je navodno rekao najbližem krugu ljudi kako ima namjeru napustiti Old Trafford, o čemu su obaviješteni i njegovi suigrači u Unitedu. Naravno da takva atmosfera teško može polučiti dobre rezultate na terenu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider