Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trpio i trpio, ali...

VIDEO Legenda izgubila živce: Udario navijača koji ga je provocirao, prijeti mu kazna

Everton je uspio pobijediti Crystal Palace čiji je trener poslije utakmice udario jednog domaćeg navijača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši francuski reprezentativac, danas trener Crystal Palacea Patrick Vieira, suočen je s mogućom suspenzijom zbog udaranja jednog navijača Evertona.

Po završetku sinoćnjeg dvoboja na Goodison Parku (Everton - Crystal Palace 3:2) tisuće ljudi uletjele su na travnjak proslaviti ostanak u Premier ligi.

Everton je imao zbilja lošu sezonu, u posljednjih nekoliko tjedana plesali su u i oko zone ispadanja, ali su se uspjeli dovesti u mirne vode, da ne odlučuje posljednje kolo o tome hoće li ostati ili ispasti u Championship.

Dok je velika većina navijača Evertona bila u slavljeničkom raspoloženju, nekoliko pojedinaca odlučilo je provocirati Vieiru koji je mirno odlazio s travnjaka. Francuz je sve to šutke podnosio sve dok u jednom trenutku nije izgubio živce i udario jednog od provokatora.

Nastala je mala gužva, a sve se smirilo tako što je dotrčalo nekoliko prisebnih navijača Evertona koji su okružili Vieiru i otpratili ga dok ne ode s terena.

Poslije utakmice su ga pitali za komentar o tom potezu, a Vieira je tek kratko izustio:

"Nemam što reći o tome."

Engleski nogometni savez (FA) najavio je istragu zbog ovog događaja koji se dogodio samo 24 sata nakon skandaloznog napada jednog huligana iz Nottinghama na kapetana Sheffield Uniteda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider