Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŠTO JE TO ODJENUO?

VIDEO Legenda Man Uniteda pokušala pokvariti slavlje Cityja: Evo što je sve izvodio na utakmici

Patrice Evra imao je svoj show na utakmici u Manchesteru.

Evra se zakačio s Estiarteom (Foto: Screenshot)

Jedan od tihih heroja ili antiheroja uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka na Etihadu, ovisno o tome jeste li plavi ili crveni dio Manchestera, bio je i Patrice Evra. Legendarni francuski nogometaš gledao je kako City razbija Real iz prvih redova kao stručni suradnik CBS-a.

Nekadašnji nogometaš Manchester Uniteda pojavio se na stadionu gradskog rivala Cityja u crvenom od glave do pete, što su jasno mnogi protumačili kao provokaciju.

Luka Modrić Modrić pred španjolskim medijima branio Ancelottija i otkrio kada je sve krenulo krivo za Real divider

Također, u Cityju su mu dobro zapamtili riječi iz prošle sezone. Tada je nakon preokreta Reala izjavio da su se igrači Cityja jednostavno usrali.

Nakon posljednjeg sučeva zvižduka, dok su nogometaši Pepa Guardiole slavili s navijačima, njegov pomoćnik Manel Estiarte u prolazu je dobacio Evri:

''Ovo je za tebe.''

Evra stigao kao hodajuća provokacija

Evra je kasnije objasnio da je Estiarte to rekao upravo zbog njegovih izjava prošle sezone. Francuz je izgledao kao da se htio tući, ali se dvojac smirio nakon naguravanja.

''Ovaj se put nisu usrali i to je to. Ti znaš da sam ja iskren'', rekao je Evra Micahu Richardsu, bivšem igraču Cityja, u emisiji nakon utakmice.

Vinicius i Carlo Ancelotti Ancelotti objasnio što im je zapravo Man City napravio: ''Vrijeme je da naučimo'' divider

Dok su Jamie Carragher, Thierry Hnery i Richards u CBS-ovu javljanju s terena bili dobro raspoloženi nakon Cityjeve povijesne predstave, Evra nije bio impresioniran.

''Svi se trebaju smiriti. Nisu još ništa osvojili, ima još jedna utakmica'', poručio je Evra, koji je na stadion došao s osiguranjem, očito očekujući probleme zbog izbora odijela.

Danas je opet heroj navijača Uniteda i nekako je uspio na sebe skrenuti popriličnu pozornost.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider