Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Poštujem ga"

Tramezzani otkrio tko mu je najbolji trener u 1. HNL: "Puno je pokazao, čestitam mu"

Trener Hajduka Paolo Tramezzani najavio je sutrašnji prvenstveni dvoboj protiv Osijeka na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaše Hajduka u petak s početkom u 20:30 čeka prvenstveni dvoboj 29. kola Hrvatski Telekom Prve lige protiv Osijeka na Poljudu.

Utakmicu je najavio Paolo Tramezzani koji je zadovoljan igrom svoje momčadi u posljednje vrijeme, ali i njhovim radom na treninzima. Talijan otkriva kako rijetko kada mora povisiti glas na treningu.

"Napredovali smo u posljednjim utakmicama, posebno u situacijama kada nemamo loptu. Ne riskiramo previše u obrani, a u napadu sve smo opasniji. Naravno, ima još puno stvari na kojima treba raditi, ali sam miran kad vidim kako igrači rade. Stvarno rijeko moram podignuti glas na treningu. Momčad se gradi na utakmicama, treninzima i vidim zajedništvo. To je dobro", izjavio je talijanski trener.

No, kako tvrdi talijanski trener, u goste im dolazi odlična momčad, koja ima odličnu sezonu i najboljeg trenera u Hrvatskoj, ali napominje kako to nije dvoboj Tramezzani - Bjelica već Hajduk - Osijek.

"Smatram da je Osijek odlična momčad, imaju odličnu sezonu i po meni najboljeg trenera u ligi. Pokazao je puno i čestitam mu na tome. Moramo se suprostaviti jakom suparniku, zato moramo biti vrlo oprezni i moramo znati odgovoriti na njihov sustav i način igre. A u isto vrijeme, moramo nastojati igru svoju igru i pokazati svoju kvalitetu", napominje Tramezzani. 

gol expired Bjelica otkrio: Osijek je odbio nekoliko bogatih ponuda divider

Bez sumnje, Splićani su ozbiljno shvatili sutrašnjeg suparnika te su analizirali sve njihove utakmice. Znaju sve njihove prednosti i od kuda im prijeti najveća opasnost.

"Analizirali smo sve posljednje utakmice Osječana, Dolaskom Ivana Santinija na zimu momčad se promijenila. Puno toga ovisi o njemu i Ramonu Mierezu. Bez obzira na taktiku i individualnu kvalitetu, Osijek je dobra momčad kada ima loptu u nogama i kada je nema. Imaju dva dobra napadača, ali i veznjake koji se odlično ubacuju iz drugog plana. U obrani su solidni, ali mi moramo pronaći prostora u njihovoj obrani i iskoristiti naše kvalitete", zaključio je Tramezzani.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider