Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drž'te se!

Loša vijest iz srca Lombardije: Nogometna ikona i njegov sin zaraženi koronavirusom!

Ponajbolji branič u povijesti nogometa pozitivan je na koronavirus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paolo Maldini i njegov mlađi sin Daniel pozitivni su na koronavirus!

Vijest je to koja je prostrujala Italijom tek koji sat nakon što se otkrilo da su zaraženi velika Juventusova zvijezda Paulo Dybala te njegova djevojka.

Iz Milana, prijestolnice regije Lombardije koja je trenutno u cijelom svijetu najteže pogođena koronavirusom i u kojoj obitelj Maldini živi, stigla je potvrda ove vijesti i to od nogometnog kluba Milan u kojem Paolo trenutno obnaša funkciju tehničkog direktora.

gol expired Velika zvijezda Juventusa ima koronavirus, zaražena i njegova djevojka! divider

"Paolo je nedavno bio u prisustvu osobe koja je pozitivna na koronavirus, a nakon što je i sam počeo osjećati simptome, ponuđeno mu je da napravi test i nalaz je pozitivan. Njegov sin Daniel koji je napadač u omladinskom pogonu našeg kluba i koji je nedavno trenirao s prvom ekipom, također je pozitivan. U dobrom su stanju i već su više od dva tjedan u svom domu bez kontakta s drugim osobama. Ostat će u karanteni koliko god bude potrebno za njihov potpuni oporavak, kako je propisano medicinskim protokolom od strane zdravstvenih institucija", objavio je AC Milan.

Paolo Maldini ima 51 godinu i zaštitni je znak Rossonera u čijim je redovima proveo cijelu nogometnu karijeru. Jedan je od najboljih, a za mnoge ljubitelje nogometa i najbolji obrambeni igrač svih vremena. Tijekom 25 sezona igranja za Milan osvojio je 25 trofeja, među kojima se najviše ističu sedam prvenstava Italije i pet Ligi prvaka.

U petak su iz Milana objavili da će Casa Milan, u kojem se nalazi klupsko sjedište, kao i trening centri Milanello i Vismara ostati zatvoreni najmanje do 3. travnja, u skladu s propisima nacionalnih i lokalnih institucija donešenih kako bi se zaustavilo širenje bolesti COVID-19 koja je u Italiji odnijela već više od 4.800 života.

gol expired Nevjerojatna odluka: Dok Italija broji mrtve, jedan prvoligaš se vraća treninzima! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider