Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Politika čvrste ruke

Ivanu Šunjiću drakonska kazna Herthe Berlin zbog nediscipline

Pal Dardai potjerao je Ivana Šunjića s treninga Herthe Berlin zbog "verbalne nediscipline", a sad su objavili iz kluba kako je suspendiran do kraja sezone.

Galerija Ivan Šunjić Ivan Šunjić Ivan Šunjić Ivan Šunjić

Novi šef Herthe Pal Dardai odlučio je postrožiti odnose s igračima, a Ivan Šunjić osjetio je to na vlastitoj koži jer je poslije tjeranja s treninga, suspendiran do kraja sezone.

Mađarski trener zamijenio je Sandra Schwarza prošli tjedan i na startu svoje treće kampanje na klupi berlinske momčadi stradao 4:2 od Werdera. Zato je za nedjelju odmah zakazao jutarnji trening i usporedno konferenciju za medije.

Niko Kovač Bivši hrvatski izbornik uveo pa izveo igrača za 19 minuta: Nije se ozlijedio divider

"Moramo napasti odmah, ako su svi koncentrirani i motivirani, to je izvediva zadaća, ako se netko ne slaže s tim, morat ću povući drugačije poteze“, rekao je na presici za vikend i odmah nekoliko minuta kasnije na zagrijavanju na grbači bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivana Šunjića pokazao kako se ne šali.

Zbog verbalne nediscipline

Pri početku treninga potjerao je bivšeg dinamovca s treninga zbog verbalne nediscipline, prenose njemački mediji. Dok je ovaj išao ka svlačionici Dardai je povikao:

"Što si ti dopuštaš? Odlazi odavde! Zbogom, odj*bi!“

Thomas Tuchel Nastavlja se Bayernov "Highway Tu-chel": Porazom kod Mainza dali veliku priliku Borussiji divider

Šunjić je ljetos stigao u Berlin na posudbu iz Birmingham Cityja i prikupio je 18 nastupa ove sezone u Bundesligi, no sad je sve jasnije kako ga Hertha neće otkupiti za dva milijuna eura na koncu sezone. Nije ga bilo u momčadi protiv Werdera, kao ni Wilfrieda Kange, kojeg je Dardai zaobišao zbog „lošeg govora tijela na treninzima cijeli tjedan“, a sad je izvjesno kako više neće vjerojatno odigrati nijednu utakmicu za klub.

Dardai je već 2015. godine spasio Herthu od ispadanja i radi toga ima opravdanje za svoj ton, valjda čovjek zna što radi jer je već jednom spasio berlinskog bundesligaša za kojeg je nekoć i igrao.

Tablica Bundeslige:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider