Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nijemci u šoku

Bivši hrvatski izbornik uveo pa izveo igrača za 19 minuta: Nije se ozlijedio

Niko Kovač, trener Wolfsburga, upisao je nova tri boda u Bundesligi protiv Bochuma.

Niko Kovač (Foto: Afp)

Nogometaši Wolfsburga razbili su Bochum s 5:1 u susretu 29. kola njemačke Bundeslige, ali hrvatski trener Niko Kovač nije bio posve zadovoljan igrom svoje momčadi.

Budući da su na poluvremenu imali sigurno vodstvo od 3:0, bivši hrvatski izbornik odlučio je dati priliku egipatskom nogometašu Omaru Marmoushu. No on se na travnjaku zadržao tek 19 minuta.

Mnogi su posumnjali da se radi o ozljedi, ali uskoro je hrvatski trener objasnio o čemu se radi. U pitanju nije bila ozljeda, već je Kovač bio nezadovoljan njegovom defenzivnom igrom pri vodstvu od 4:0.

Slavlje igrača Hajduka Boravio neko vrijeme u Hrvatskoj: Nijemac usporedio hrvatski i njemački nogomet te nahvalio Hajduk divider

"Nije mi se svidjelo ono što sam vidio u prvih deset minuta, morali smo bolje zatvoriti sredinu terena i braniti se bolje. Rekao sam to Omaru prije ulaska u igru i tijekom igre. Nisam bio zadovoljan njegovom defenzivnom predstavom, tako da sam ga izvadio iz igre", kazao je bivši hrvatski izbornik.

Marmoush će na kraju ove sezone svakako napustiti redove Wolfsburga. Odbio je potpisati novi ugovor s klubom i navodno će se kao slobodan igrač pridružiti Eintrachtu iz Frankfurta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider