Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to bi bila katastrofa za juve

Navijači Juventusa u panici: Ozlijedio se Cristiano Ronaldo, propušta četvrtfinale Lige prvaka?

Cristiano Ronaldo zaradio je ozljedu u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo, zbog čega bi mogao propustiti barem prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka.

Ozlijedio se Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo ozlijedio se u utakmici kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. godine, što je katastrofalna vijest za Juventus uoči završnice sezone u Ligi prvaka. Ronaldo je susret Portugala i Srbije (1:1) zaključio u 30. minuti zbog ozljede zadnje lože.

Nakon jednog trka Ronaldo se primio za desnu zadnju ložu i potom sjeo na travnjak. Nakon dolaska liječničke službe Ronaldo je zamijenjen, a umjesto njega ušao je Pizzi.

OZLJEDA CRISTIANA RONALDA

Za 16 dana nogometaši Juventusa igraju prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Ajaxa, koju bi Cristiano Ronaldo mogao propustiti. To bi bio veliki udarac za talijanskog prvaka, s obzirom da je Ronaldo gotovo samostalno uveo Juventus među osam najboljih.

Podsjetimo, Juventus je na krilima Portugalca i njegovog hat-tricka slavio protiv Atletico Madrida u uzvratu 3:0 i nadoknadio zaostatak 0:2 iz prve utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider