Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Frustrirani Nijemac

Lavina reakcija na Özilov skandal s gađanjem trenera: ''Ovo je nova razina šale čak i za Arsenal''

Mesut Özil izgubio je živce pred kraj utakmice s Evertonom koju je Arsenal izgubio s 1:0.

Mesut Özil (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Veznjak Arsenala Mesut Özil zamijenjen je 16 minuta prije kraja utakmice s Evertonom, ali je bio u središtu incidenta u 83. minuti, kada je izgubio živce i bacio jaknu prema Unaiju Emeryju, domaćem menadžeru Marcosu Silvi i njegovu trenerskom osoblju. Prvotno se mislilo da je gađao svog menadžera, ali ispada da je gađao klupu Evertona.

Do incidenta je došlo kada je Shkodran Mustafi srušio Dominica Calverta-Lewina uz aut-liniju. Stoper Arsenala zaradio je žuti karton za taj start, ali nije uspio spriječiti svađu dvojice menadžera koja se dogodila zbog toga. Kada se Emery sučelio sa Silvom, Özil je s Arsenalove klupe bacio jaknu u njihovu smjeru očito iznerviran cijelim događajem.

Incident s bacanjem jakne pogledajte OVDJE.

Međutim, dvojica menadžera smirila su se do posljednjeg sučeva zvižduka te se u miru rukovali, a Silva je nakon utakmice prokomentirao spomenuti događaj za Sky Sports.

''Imali smo trenutak tijekom utakmice… Nogomet je emocionalan, on je želio najbolje za svoju momčad, a ja najbolje za svoju'', kazao je menadžer Evertona.

No Özilov potez nije uspio izbjeći komentare na društvenim mrežama.

''Özil je bacio svoju jaknu na Emeryja dok se svađao sa Silvom, to je nova razina šale čak i za Arsenal'', napisao je jedan navijač, dok je drugi rezonirao:

''Znam da Özil često baca ručnik, ali sada je bacio i jaknu.''

Jedan je komentirao: ''Je li tko vidio Özila? Prvi put sam ga vidio danas kad je bacio svoju jaknu.''

''Moramo znati smiriti svoje frustracije i učimo to'', rekao je Emery za Sky Sport.

Real u grdnim problemima: Evo zašto će teško stvoriti novu šampionsku momčad Momčad Real Madrida (Foto: AFP) Zinedine Zidane (Foto: AFP) Rakitić i Modrić (Foto: AFP) +3 Slavlje Reala (Foto: AFP)

Golferica na Instagramu izvodi razne trikove, ali vojska fanova raste zbog nečeg drugog Lucy Robson (Instagram) Lucy Robson (Instagram) Lucy Robson (Instagram) +13 Lucy Robson (Instagram)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider