Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trener je odredio

Ovo se neće svidjeti Ronaldu: Bruno Fernandes otkrio kako će se pucati penali u Manchester Unitedu

Bruno Fernandes progovorio je o politici izvođenja jedanaesteraca u Man Unitedu nakon što je promašio najstrožu kaznu protiv Aston Ville.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak Manchester Uniteda Bruno Fernandes progovorio je o politici izvođenja jedanaesteraca u klubu s Old Trafforda nakon što je promašio najstrožu kaznu protiv Aston Ville.

Nakon što se Cristiano Ronaldo vratio u Manchester United, otvorilo se pitanje izvođača jedanaesteraca.

Joan Laporta i Josep Guardiola (Foto: AFP) Novog trenera Barcelone čeka veliko iznenađenje: Laporta pronašao najveći problem i ima kontroverznu ideju divider

Fernandes tvrdi da je on bio određen za izvođača jedanaesteraca i na utakmici Lige prvaka s Villarrealom.

Fernandes je promašio jedanaesterac u posljednjim trenucima ligaške utakmice s Aston Villom, no čini se da i dalje ima potporu menadžera Olea Gunnara Solskjaera.

Unatoč promašaju protiv Aston Ville Fernandes ima visok postotak realizacije jedanaesteraca u Man Unitedu od 91,3 posto. Od 23 jedanaesterca realizirao je 21. Ukupno u karijeri pucao je 42 jedanaesterca i promašio je samo 4.

gol expired VIDEO Navijački neredi u Belgiji: Letjele su baklje i petarde, a jedan navijač bacio je hodalicu divider

S druge strane, Ronaldo je pucao 139 puta u karijeri i promašio je 28. Prije utakmice s Villarrealom šuškalo se da će Ronaldo pucati jedanaesterac za United ako bude dosuđen.

„Ja sam bio određen za izvođača, ali do toga nije došlo. Menadžer određuje izvođača prije svake utakmice“, kazao je Fernandes nakon utakmice.

Nakon prave dame Manchester United pobijedio je Villarreal 2:1 Ronaldovim golom u petoj minuti sudačke nadoknade.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider