Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
TKO ĆE OSTATI?

Ovi igrači Hajduka su slobodni na kraju sezone: Bijeli se opraštaju od ikone kluba?

Nekoliko igrača Hajduka bi mogli napustiti klub bez odštete na kraju sezone.

Torcida (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Hajduk je uoči nastavka sezone prodao dva najveća talenta koja su prošla kroz seniorki nogomet na Poljudu. Bijele su napustili Marin Ljubičić i Stipe Biuk.

Ljubičić je potpisao za LASK Linz, a Biuk je otišao u Los Angeles FC. Hajduk bi njihovom prodajom trebao uprihoditi desetak milijuna eura.

Kao i svaka svlačionica u Prvoj HNL, tako i Hajdukova ima imena kojima istječe ugovor na kraju sezone.

Slobodni igrači na ljeto mogu postati Nikola Kalinić, David Čolina, Stefan Simić, Danijel Subašić, Samuel Eduok, Jani Atanasov i Gergo Lovrencsics, a trojici istječe posudba. To su Chidozie Awaziemi Toni Borevković, a Marco Fossati može ostati još jednu godinu na posudbi ako Hajduk tako odluči.

Mindaugas Nikoličius Oglasio se sportski direktor Hajduka: Poslao poruku Biuku i Ljubičiću divider

Najlogičniji je odlazak ikone kluba, Danijela Subašića. Legendarni hrvatski reprezentativac uskoro puno 39 godina, a i danas je tek treći golman Bijelih.

Nikola Kalinić bi trebao ostati, kao i Stefan Simić te Gergo Lovrencsics, a nekako najvjerojatniji su odlasci Eudoka, Atanasova i Čoline.

Marin Tomasov Hajduk dovodi iskusno pojačanje: Marin Tomasov blizu povratka na Poljud? divider

Što se tiče igrača koji su na posudbi, Bijeli bi trebali isplatiti za Awaziema dva milijuna eura. Nigerijac se već dokazao kao jako dobra opcija u obrani pa se možda Bijeli i odluče isplatiti dosta veliki iznos za klub s Poljuda.

Toni Borevković je najavljen kao veliko pojačanje, no zbog slabe forme i ozljede nije se uspio dokazati pa je i dalje nepoznata njegova sudbina u Splitu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider