Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čekaju se pojačanja

Oglasio se sportski direktor Hajduka: Poslao poruku Biuku i Ljubičiću

Sportski direktor Mindaugas Nikoličius oglasio se nakon dva velika Hajdukova transfera.

Mindaugas Nikoličius (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

S nestrpljenjem se u navijačkom puku iščekuje dolazak novih pojačanja u Hajduk, ali zasad se na Poljudu najviše priča o odlasku dva talentirana nogometaša, Marinu Ljubičiću i Stipi Biuku.

Potonji je, na sveopće iznenađenje, završio u Los Angelesu za odštetu od 6,5 milijuna eura, a s bonusima taj bi iznos mogao narasti sve do 8 milijuna eura. Ljubičić je nakon sjajno odrađene polusezone u Austriji potpisao za LASK, koji ga je otkupio za gotovo tri milijuna eura.

Zaradio je Hajduk lijepu svotu, nešto se uložilo i u dolazak novog trenera Ivana Leke, a sada će sportski direktor Minaudagas Nikoličius morati dovesti i pokoje pojačanje.

Oglasio se Nikoličius na svojem profilu na Instagramu i poslao kratku poruku Ljubičiću i Biuku. Poželio im je sreću i poručio neka se čuje za njih. Dakako, javili su se i navijači u komentarima, a svi žele vidjeti nova pojačanja na Poljudu.

Marin Tomasov Hajduk dovodi iskusno pojačanje: Marin Tomasov blizu povratka na Poljud? divider

Ove su zime Poljud napustili, osim gore spomenutih Biuka i Ljubičića, Kristian Dimitrov, Josip Vuković, ali i dva mlada nogometaša Šarić i Krolo, koji se tek trebaju izboriti za minutažu u seniorskom nogometu. Jedan u Muri, a potonji u redovima drugog dalmatinskog prvoligaša, Šibenika.

Zasad tek kola informacija o mogućem dolasku Marina Tomasova, iskusnog Zadranina kojem je istekao ugovor u kazahstanskoj Astani i mogao bi doći na Poljud posve besplatno.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider