Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nastavlja se

VIDEO Ovako je sportska inspekcija danas ušla u Dinamo: Provjeravali su se dokumenti

Što je Stipe Sladoljev rekao o stanju u Dinamu, možete pogledati u priloženom videu.

 Prvu veliku pravnu pobjedu ostvarila je aktualna uprava Dinama u borbi protiv struje Zdravka Mamića. Istoga dana: u klub je ušla sportska inspekcija, a neovisno o njima, svoju odluku donio je Gradski ured za upravu. Odluka gradskog tijela glasi: odluka skupštine Dinama o smjeni Krešimira Antolića bila je: nevaljana.

Danas nešto nakon 13 sati dvije sportske inspektorice pojavile su se na porti Dinama, pokazale svoje isprave, i ušle u klub.

Sportska inspekcija stigla je na Maksimir da bi (u prvom redu) kontrolirala legitimnost odluke Dinamove skupštine iz prosinca da se smijeni član Uprave Krešimir Antolić.

Krešimir Antolić Gradski ured donio odluku: Antolić ostaje u Dinamu, Skupština pravovaljana! divider

Očito, sportska inspekcija stigla je u Dinamo na inicijativu struje protivne Mamiću i odane aktualnoj klupskoj vlasti. Pa ipak: nitko iz kluba danas nije želio govoriti o tome.

Ali onda se s ulaskom sportske inspekcije (istoga dana!) poklopila objava odluke drugog tijela: Gradskog ureda za upravu. To tijelo proglasilo je Antolićevu smjenu: nevaljanom.

Takva odluka znači prvi važan pravni (ali i politički!) poraz struje Zdravka Mamića, i prvu važnu pobjedu Mirka Barišića i Krešimira Antolića.

Što je Stipe Sladoljev rekao o stanju u Dinamu, možete pogledati u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider