Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav je ovo lik

Otkriveno što je šokirani Müller rekao omraženom Oliveru nakon one katastrofalne odluke

Mnogi su se sinoć nasmijali potezu engleskog suca Michaela Olivera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna od najboljih i svakako najbogatija nogometna liga na svijetu, engleska Premier liga ima veliki problem sa sucima. Uz svu moguću tehnologiju, u Engleskoj se svako malo priča o sudačkim odlukama iako u njihovoj tradiciji to nije ''dio nogometne igre'' kao, na primjer, u Italiji ili Španjolskoj.

Kao najbolji engleski sudac danas slovi Michael Oliver, čovjek koji je ujedno uz Mikea Deana i najkritiziraniji sudac s Otoka. Ovako na prvu, sjećamo se da su ga prije nekoliko godina spominjali navijači Juventusa poslije gostovanja kod Reala, pa navijači Dinama, a nedavno i navijači Liverpoola nakon gradskog derbija s Evertonom.

Kad su navijači Bayerna čuli da je baš on delegiran za utakmicu s Atleticom preplavili su društvene mreže komentarima. Bili su užasnuti što njihovu klubu sudi čovjek oko kojeg su svako malo prije o lošim procjenama na terenu, najblaže moguće rečeno.

Srećom za njih, Oliver nije uspio upropastiti prvu utakmicu prvaka Europe. Bayern je pregazio Atletico s 4:0, ali se nakon utakmice ipak priča o Oliveru i njegovoj odluci u 21. minuti.

Thomas Müller prvi je došao do jedne lopte koju je dodao, a bivši igrač Tottenhama Kieran Trippier pokušao je uklizavanjem to spriječiti. No zakasnio je taman da naleti na nogu njemačkog nogometaša. Čak i taj dodir nije ni bio pretjerano žestok, ali je Müller odigrao dodavanje loptom i to nikako nije mogao biti prekršaj za goste. I ne samo to, Oliver je Nijemcu pokazao žuti karton.

Trippier je glumom malo i pomogao Oliveru da donese odluku, no svejedno se radi o katastrofalnoj pogrešci i pogrešnoj procjeni engleskog suca. Müller je šokiran hodao za njim tražeći nekakvo objašnjenje, a njemački mediji prenose što mu je ogorčena zvijezda Bayerna na kraju poručila:

''Što se događa ovdje? Ej? Ovo ne može biti istina. Igramo protiv Atletico Madrida, najvećih grubijana u svjetskom nogometu i ja dobijem žuti karton zbog ovog?!''

Situaciju možete pogledati ovdje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider