Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne misle odustati

Otkriveno koji klub je Barci poslao vrtoglavu ponudu za Fatija: Postao bi treći najskuplji tinejdžer svih vremena

Barcelona je prošli tjedan dobila ponudu u iznosu od 100 milijuna eura za velikog talenta Ansua Fatija, a klub koji je spreman izdvojiti toliki novac za njega je Manchester United.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu potvrdio je da je netko spreman učiniti 17-godišnjeg Fatija trećim najskupljim tinejdžerom svih vremena, odmah nakon Kyliana Mbappea i Joaoa Felixa.

Prvi čovjek katalonskog diva nije rekao o kome je riječ, ali prema španjolskom Sportu, radi se o Manchester Unitedu. Vjeruje se da je engleski velikan spreman odustati od Jadona Sancha i okrenuti se operaciji dovođenja Barcelonina tinejdžera Ansua Fatija.

Navodi se kako je posrednik u pregovorima bio poznati agent Jorge Mendes, a da je United spreman izdvojiti čak 100 milijuna eura koje bi uložio u njega. No postoji još nekoliko premierligaša koji su pokazali zanimanje.

Mendesu je rečeno da Barcin tinejdžer nije na prodaju, dok je njegova odštetna klauzula 170 milijuna eura. Katalonski klub vjeruje da nitko neće toliko ponuditi za Fatija, ali postoji problem s njegovim predstavnicima koji su zabrinuti za njegovu minutažu u periodu ispred nas.

Barcelona je već dogovorila sve uvjete s Lautarom Martinezom, a Fati se prije svega mora natjecati s Martinom Braithwaiteom i Ousmaneom Dembeleom. S time da bi Martinez mogao stajati Barcelonu gotovo jednak iznos koji se nudi za perspektivnog Fatija.

gol expired Jedan od najboljih nogometaša svijeta naklonio se Subašiću: "Ostat ćeš u povijesti" divider

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider