Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
plačemo od smijeha

Otkrivena pozadina nevjerojatnih pogrešaka srpskog vratara: ''Ima problema s kockom, pobjegao je''

Pomalo nevjerojatan epilog imala je utakmica druge srpske nogometne lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vratara srpskog drugoligaša Dinama iz Vranja, Miroslava Orlića teško je optužio vlastiti trener Dragan Antić nakon poraza u gostima kod Zemuna 3:2. Dinamo je dva pogotka primio zbog pogrešaka vlastitog vratara, a pogodak domaćina za pobjedu stvarno je bio komičan.

"Glavnu ulogu odigrao je vratar Orlić, glavni krivac za drugi i treći gol. Dva puta smo vodili, mogao je uhvatiti loptu kod trećeg gola, ali namjerno ju je ispustio. Nemoguće je da je to napravio slučajno, namjera je očigledno postojala. Prijavili smo nadležnima da istraže sve okolnosti, ukoliko je sudjelovao u prljavim radnjama'', rekao je trener Dinama te najavio i moguću tužbu vlastitog vratara.

Vratar Orlić je suspendiran, a sada postaje malo jasnija i ona greška iz 10. kola kada je sam sebi zabio pogodak. Ta je snimka obišla dobar dio portala, a Antić tvrdi kako je u međuvremenu saznao kako Orlić ima ''problema s kockom''.

Zanimljivo, vratar je nakon nevjerojatnog gola sam napustio teren te se nije niti vraćao s momčadi, a njegov trener čak tvrdi kako je pobjegao, pušu srpski mediji.

Pogreške iz ovog kola pogledajte ovdje, a autogol iz 10. kola pogledajte ovdje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider