Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
osvajanje kupa glavni cilj

Otkrivamo zašto je Hajduk produljio ugovor Željku Kopiću u turbulentnom razdoblju za klub!

Hajduk je bez predsjednika i sa sportskim direktorom na odlasku produljio ugovor treneru Željku Kopiću.

Galerija Trener Hajduka Željko Kopić (Photo: Goran Stanzl/PIXSELL)

Hajduk je produljio ugovor treneru Željku Kopiću i ne bi tu bilo ničeg čudnog, jer Kopić je svojim djelovanjem zadovoljio sve na Poljudu, da Hajduk trenutačno nema predsjednika koji funkcionira samo kao figura do odabira novog čelnog čovjeka.

Željko Kopić je nakon izgubljene utakmice protiv Rudeša otišao do navijača Torcide i s njima porazgovarao. Snimka se pojavila na društvenim mrežama, a turbulentno razdoblje Splićana očito je ostavilo traga na svlačionicu.

"Naporno smo radili i u zadnje vrijeme sve ovo što se izdogađalo, ali ove šanse koje promašujemo i golovi koje dobijamo su van svih stanja. Ja vam u ovom trenutku mogu reći da će igrači htjeti, ali ovo stanje nije dobra situacija, puno je bolja bila prije pola godine", rekao je Željko Kopić.

U posljednja tri tjedna Hajduk se suočio s izgubljnim derbijem, Torcidinim zahtjevom za smjenom predsjednika Kosa i njegovim najavljenim skorašnjim odlaskom te napadom Torcide na igrače.

"Očito je da su na igrače ostavila traga posljednja zbivanja u i oko kluba, uostalom to se vidi i po rezultatima. U posljednja tri kola osvojen je samo 1 bod i ispalo se iz bilo kakvih kombinacija za naslov prvaka", rekao je Marko Čeko, novinar portala GOL.hr.

Iako situacija nije savršena, a predsjednik je u odlasku, klub je ipak Kopiću produljio ugovor na godinu dana. No, postavilo se pitanje tko je zapravo odlučio da se Kopiću produlji ugovor i zašto sada kada je klub u potrazi za novim predsjednikom.

"Klub je morao reagirati jer je Kopiću ugovor trajao do 31. svibnja. Što se tiče odluke, jasno je kako iza nje stoji prvenstveno Nadzorni odbor koji ostaje u sedlu i nakon odlaska predsjednika Kosa i vjerojatnog odlaska sportskog direktora Branca. Kopić nikada i nije bio upitan, ali neslužbeno znamo da se pregovaralo oko određenih stavki ugovora", rekao je Marko Čeko.

"Sretan sam zbog nastavka suradnje. Otkako sam u Klubu još više sam spoznao njegovu veličinu i emociju koju nosi. U proteklom periodu imali smo dosta lijepih trenutaka na koje sam ponosan, ali isto tako sam i u određenim trenucima osjetio koliko se stvari brzo mijenjaju. Vjerujem da ću sa svojim suradnicima opravdati ukazano povjerenje te da ćemo svi zajedno u Klubu doći do ostvarenja zacrtanih ciljeva, a samim time i pružiti zadovoljstvo navijačima koji su nam podrška na tom putu", poručio je Kopić nakon produljenja ugovora.

Hajduku kao cilj u završnici sezone ostaje osvajanje Kupa. Finale protiv Dinama je 23. svibnja u Vinkovcima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX