Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte razgovor

Pojavio se video: Hajdukov trener popeo se na ogradu i obratio Torcidi nakon poraza

Kopić je osjetio potrebu reći neke stvari navijačima, a oni su ga podržali i ispratili pljeskom.

Kopić u razgovoru s Torcidom nakon poraza od Rudeša (Screenshot)

Trener Hajduka Željko Kopić nakon poraza Splićana od Rudeša u Kranjčevićevoj osjetio je potrebu doći pred Torcidu i reći neke stvari.

"Nakon utakmica u Rijeci i Osijeku sam došao pred sve vas i rekao da ćemo se baciti na glavu. Pet mjeseci smo gradili, gradili, gradili i radili, radili, radili, a u ovom trenutku nitko ne može reći da ovi dečki neće. Jednostavno je glava van svih stanja. Ja preuzimam odgovornost, a vama hvala na podršci i to je to. Odgovornost je na meni, je**** smo naporno radili i u zadnje vrijeme sve ovo što se izdogađalo, ali ove šanse koje promašujemo i golovi koje dobijamo su van svih stanja. Ja vam u ovom trenutku mogu reći da će htjeti, ali ovo stanje nije dobra situacija, puno je bolja bila prije pola godine", govorio je trener Hajduka.

Na to se nadovezalo nekoliko navijača iznijevši svoje stavove.

"Već puste godine svaki put pri kraju prve i druge polusezone uvijek ispu****. Ove godine su Dinamo i Rijeka nikad lošiji, ali ne mogu oni toliko sje**** koliko mi možemo, to je ono najžalosnije i to nas ubija, iz utakmice u utakmicu."

"Ja u to ne mogu ulaziti", nastavio je Kopić:

"Rekao sam da postoji problem, zato sam i rekao da preuzimam odgovornost. Ili ga mogu riješiti ili ga ne mogu riješiti."

"Morate!" poručila je Torcida i pljeskom ispratila Kopića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider