Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lisice love liverpool

Niz sjajnog Leicestera ne staje: Visokom pobjedom postavili novi klupski rekord

Lisice su trenutačno najozbiljnija konkurencija lideru Premierlige, neporaženom Liverpoolu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 16. kola engleskog nogometnog prvenstva Leicester City je na gostovanju pobijedio Aston Villu sa 4:1 upisavši osmu uzastopnu pobjedu, što je novi klupski rekord.

Golove za goste zabili su Jamie Vardy (20, 75), Kelechi Iheanacho (41) i Jonathan Evans (49), dok je gol za domaćine zabio Jack Grealish (45+2).

gol expired Incident na Camp Nouu: Rakitić se umiješao i zaštitio Messija, hrvatski veznjak ispraćen ovacijama divider

Vardy je ove sezone zabio već 15 golova, pri čemu se upisao među strijelce na zadnjih osam susreta. Tim je postao tek drugi igrač u povijesti Premierlige koji je dva puta u karijeri zabio na osam susreta u nizu. To je još jedino uspjelo Ruudu van Nistelroyju.

Lisice su tako nastavile lov za liderom Liverpoolom koji ima osam bodova više, dok je Manchester City na trećem mjestu s 14 bodova manje od Redsa i šest bodova manje od Lisica.

U kasnijem susretu Brighton and Hove Albion i Wolverhampton Wanderers su odigrali 2:2, a sva četiri gola pala su u prvom poluvremenu.

Poveli su gosti u 28. minuti preko Dioga Jote, izjednačio je Neal Maupay šest minuta kasnije, a u 36. minuti domaćin je golom Davyja Proppera stigao do prednosti. Golijadu u prvom dijelu, kasnije se pokazalo i na utakmici, zaključio je Jota svojim drugim golom u 44. minuti.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider