Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SUMNJALO SE NA OZLJEDU

Osječani odahnuli: Ključni igrač pojavio se na treningu i odradio ga bez problema

Kristijan Lovrić vratio se u trenažni proces NK Osijeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Subotnja generalka protiv Krupe zabrinula je mnoge navijače Osijeka. Ne toliko igrom, iako se prema prilikama moralo gostima zabiti puno više od jednog pogotka, koliko radi jednog drugog događaja.

Kristijan Lovrić ušao je u igru s klupe, a onda je istu nakon samo nekoliko minuta napustio s bolnom grimasom na licu. Neki su vidjeli i suze na njegovom licu pa se odmah pojavio strah da bi najvažniji Osijekov ofenzivac mogao biti na neko vrijeme izgubljen.

Ipak, poslijepodnevni trening održan u utorak, odnosno tri dana kasnije, donio je dobre vijesti. Lovrić se ponovno našao na terenu i službeno je objavljeno kako će biti spreman za prve ispite. 

Lovrića nema prva dva prvenstvena kola

Tu se naravno ne misli na subotnje prvo kolo protiv njegovog bivšeg kluba Gorice, budući da je Kristijan iz prošle sezone prenio suspenziju od dvije utakmice, no za put u Kazahstan, gdje Osijek igra svoj prvi europski isput idućeg četvrtka, bi trebao biti spreman.

Sjajna je to vijest za Nenada Bjelicu, koji u početku sezonu ne može računati niti na Ivana Fiolića te je jasno kako je ofenzivna linija nešto oslabljena.

Tako će protiv Gorice priliku od prve minute vjerojatno dobiti Nikola Janjić i Kristijan Fućak. To zapravo nije loša vijest, jer će isti dobiti priliku za nametnuti se i ojačati konkurenciju. No, Lovrić se neovisno o tome ne mora brinuti za svoje mjesto. Gledajući koliko klubu vrijedi, njegovo mjesto na lijevom krilu je više nego sigurno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider