Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''dinamo voli videozapise''

Odgovorili Zagrepčanima: Osječani objavili snimku najvećih sudačkih pogrešaka u korist Dinama

Između Dinama i Osijeka ovih se dana vodi pravi mali rat na internetu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve je počelo izjavama predsjednika NK-a Osijek Ivana Meštrovića za Glas Slavnije u kojem se požalio na loš tretman hrvatskih sudaca prema njegovu klubu.

''Ljuti nas što kod hrvatskih sudaca nemamo isti tretman kao naši konkurenti. Baš me zanima bi li igraču Dinama ili Hajduka tako lako i brzo bila pokazana dva žuta kartona. Čisto sumnjam i to je nešto zbog čega nećemo šutjeti. Mislite li da bi Osijeku VAR dosudio tri kaznena udarca? Nisu problem pogreške, one se događaju, ali ako suci nemaju isti kriterij prema svima, onda imamo ozbiljan problem'', ogorčen je bio Meštrović.

''Kada sude Dinamu, suci to čine sa strahom jer pogriješiti na štetu Dinama nosi za njih posljedice. Slično je i u Splitu, samo što je tamo strah izazvan drugim razlozima jer je opće raspoloženje prema arbitrima negativno, a u Rijeci pritisci stižu sa svih strana. I s tribina i s terena. Samo mi u Osijeku, onako ravničarski, pomirljivo reagiramo na neujednačene kriterije sudaca u odnosu prema nama.''

gol expired Zvuči nevjerojatno: Hajduk jednog od najboljih igrača šalje na posudbu!? divider

Podsjetimo, Osijekov Lopa zaradio je dva žuta kartona, prvi zbog grubog starta već u 1. minuti utakmice, a drugi zbog simuliranja kada je želio iznuditi najstrožu kaznu. Snimke su pokazale kako je sudac Vidulin u obje situacije ispravno pokazao javne opomene Lopi.

Dinamo objavio video, pa Osijek odgovorio s izborom top 10 

Odgovor je ubrzo stigao iz Dinama koji je svojoj službenoj stranici objavio:

''Prilažemo video koji će reći dovoljno sam za sebe.''

To je Osječane očito dodatno ražestilo, pa su odgovorili Modrima:

"Dinamo očigledno voli videozapise. Evo, poklanjamo im naš TOP 10 izbor!''

U videu koji je priložio Osijek vide se neke od najvećih sudačkih pogrešaka u korist Dinama u posljednjih desetak godina. Od derbija s Hajdukom do utakmica između Osijeka i Modrih.

Upravo Osijek i Dinamo ove nedjelje igraju od 15 sati na Gradskom vrtu pa je ovaj mali rat odlično poslužio domaćinu u podizanju atmosfere pred utakmicu. No sumnjamo da će ovo poremetiti dobre odnose koje gaje ta dva kluba.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider