Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na nove četiri godine

Navijači nezadovoljni, ali sve ostaje po starom u Osijeku: Upravi novi mandat

Uprava NK Osijeka dobila je novi četverogodišnji mandat.

NK Osijek (Foto: Davor Javorović/Pixsell)

Nogometni klub Osijek potvrdio je novi mandat svoje Uprave, još četiri godine na čelu kluba ostaju Sakalj, Koprivnjak i Čohar.

Navijači su proteklih nekoliko dana iskazivali nezadovoljstvo njihovim radom, ali mađarski vlasnik misli suprotno.

Održana je redovna izborna Glavna skupština Nogometnog kluba Osijek s.d.d. Novi četverogodišnji mandat, u vremenskom razdoblju od 19. srpnja 2024. do 19. srpnja 2028., kao članovi Uprave Društva dobili su: Ferenc Sakalj na funkciji predsjednika, Vladimir Čohar koji ostaje na dosadašnjoj dužnosti člana Uprave – direktor kao i Valentina Koprivnjak na poziciji članice Uprave.

Pedri Mlada zvijezda Španjolske uoči okršaja s Hrvatskom: "Nismo došli u Njemačku gubiti" divider

Nadzorni odbor Društva broji pet članova, a to će u novom mandatnom razdoblju biti: Gabor Deak kao predsjednik, Vjeran Blažek u ulozi njegova zamjenika te Laszlo Szijj, dr. Jozsef Polyak i Zorica Paliž-Toth.

''NK Osijek, dakle, nastavlja i dalje zacrtanim putem s ljudima koji uživaju puno povjerenje vlasnika i imaju kontinuitet rukovođenja u jedinom slavonskom kolektivu koji se natječe u najvišem razredu hrvatskog nogometa'', stoji na stranicama NK Osijeka.

Domagoj Vida i Dominik Livaković Vida na treningu provukao tunel omiljenoj žrtvi: "Ovo mu je bilo drugi put pa ga nisam htio zezati" divider

Što može Hrvatska na Euru?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider