Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
užasno

Zvijezda Napolija nakon višestrukih prijeloma mora na rekonstrukciju lica

Nakon utakmice je Osimhen odvezen u obližnju bolnicu San Raffaele, gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Napolija, 22-godišnji nigerijski reprezentativac Victor Osimhen zadobio je višestruke prijelome jagodične i orbitalne kosti u sudaru glavama sa slovačkim internacionalcem Milanom Škriniarom iz Intera te će u nadolazećim danima biti operiran, izvijestio je talijanski prvoligaš.

Najbolji strijelac vodeće momčadi talijanske Serie A, koja je u nedjeljnom dvoboju s Interom na San Siru doživjela prvi prvenstveni poraz u ovoj sezoni (2:3), ozlijeđen je u nesretnom sudaru koji se dogodio u 51. minuti dvoboja, a nakon višeminutnog ukazivanja pomoći napustio je travnjak otečene lijeve strane lica i vidljivo uzdrman.

gol expired Kakva ludnica u borbi za Prvu HNL: Čak sedam klubova u tri boda divider

Nakon utakmice je Osimhen odvezen u obližnju bolnicu San Raffaele, gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede, za čiju će sanaciju biti potreban operativni zahvat.

Nigerijskog napadača su potom premjestili u bolnicu Niguarda, u kojoj je proveo noć pod liječničkim nadzorom i u kojoj će biti izveden operativni zahvat.

gol expired Španjolci ne prestaju hvaliti Luku Modrića: Objasnili zašto ima mitski status među navijačima Reala divider

Prema inicijalnim procjenama liječnika, Napoli će najmanje mjesec dana biti bez svojeg najboljeg strijelca u ovoj sezoni, koji je postigao pet pogodaka u talijanskom prvenstvu te još četiri u Europskoj ligi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider