Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se ponuda

Za dva igrača Osijeka stižu milijunske ponude? Napoli želi sjajnog reprezentativca

Osijek gostuje kod Lokomotive u susretu 2. kola SuperSport HNL-a u nedjelju, 24. srpnja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su uspješno apsolvirali prvu utakmicu 2. pretkola Konferencijske lige protiv Kiziližara (2:1), nogometaši Osijeka pripremaju se za prvenstveni dvoboj kod Lokomotive.

Trener osječkog sastava Nenad Bjelica promijenit će gotovo pola momčadi, koja se vratila izmorena s dalekog gostovanja, ali uspješnog gostovanja u Kazahstanu.

"Izgledali smo kao pijane kokoši kad smo se vratili iz Kazahstana. Teško mi je reći u kakvom ćemo sastavu istrčati u Kranjčevićevoj. Promjena će biti, a njihov broj ovisit će o samom stanju igrača", kazao je Bjelica pa dodao da, unatoč umoru, idu na pobjedu protiv Lokosa.

Luka Sučić VIDEO Tepaju mu da je "novi Modrić": Pogledajte kako je hrvatski dragulj poslao dva igrača u prazno divider

Što se pak tiče osječkog kadra, tu ima dosta promjena, a neke su u najavi. Za sada je sigurno kako je raskinuta suradnja s Merveilom Ndockytom i Joseom Antoniom Carom, koji se nisu najbolje snašli na Gradskom vrtu.

Ndyockt još koliko toliko, odigrao je prvu sezonu dosta dobro, ali onda su ga pokosile ozljede. No čini se da to neće biti jedni odlasci.

Stižu ponude iz Italije?

Talijanski velikan Napoli prati sjajnog vratara Ivicu Ivušića, o čemu smo već ranije pisali, a u Osijeku pak čekaju službenu ponudu. Za sada je sve na glasinama, ali posljednjih dana talijanski su se mediji raspisali da bi čelnici Napolija, na nagovor Luciana Spalettija, mogli uskoro krenuti po reprezentativnog vratara.

Ivušić nije jedini član Osijeka, koji izaziva veliko zanimanje u talijanskim nogometnim krugovima, tu je i mladi branič Adrian Leon Barišić, koji još uvijek nije dobio šansu u prvom sastavu Osijeka, piše Glas Slavonije.

Bjelica bi za njega volio dobiti odštetu od 2 do 2,5 milijuna eura, a navodno je bio na korak od potpisa za Dinamo, ali je sve propalo u posljednji trenutak. Hoće li to iskoristiti Fiorentina ili neki drugi talijanski klub, tek ćemo saznati.

Tablica HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider