Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
STANDARDNI REPREZENTATIVAC

Osijek predstavio veliko pojačanje: Prije samo nekoliko dana odigrao je sjajnu partiju protiv prvaka Europe

Nakon odrađenih reprezentativnih obaveza, u Osijek je pristigao makedonski stoper Jovan Manev.

Jovan Manev protiv Sandra Tonalija (Foto: Profimedia)

"Čast mi je biti dio Osijeka", rekao je Jovan Manev na kraju videa kojim je predstavljen kao novi igrač Bijelo-plavih.

Ovaj 22-godišnji reprezentativac Sjeverne Makedonije dolazi na posudbu s opcijom otkupa iz Adane Demirspor, za koju je ranije ove sezone zaigrao protiv svog novog kluba, u njihovom prvom ovosezonskom europskom ogledu.

Trebao bi pojačati najkritičniji dio momčadi

Njegov je transfer dogovoren prije desetak dana, ali čekao se povratak s reprezentativnih obaveza, da bi bio i službeno predstavljen.

Nastupio je u oba susreta njegova reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Protiv Italije je dobio sve pohvale, u susretu koji je završio bez pobjednika, a protiv Malte je postigao i svoj prvi pogodak u najdražem dresu.

Manev bi uz također novopridošlog Andrea Duartea (koji je već debitirao protiv Dinama) trebao pojačati obranu Osijeka, trenutno najkritičniji dio momčadi.

Prije odlaska u Adanu igrao je za makedonsku Bregalnicu, odakle ga je doveo prošli trener Adane, Vincenzo Montella te je prošle sezone nastupio u 11 utakmica. Iako je kod Patricka Kluiverta nastupio u četiri europska susreta, ipak je izgubio njegovo povjerenje, nakon čega je posuđen Osijeku.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider