Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PODOSTA OČEKIVANO

Osijek otputovao na pripreme, otkriveno tko će u novoj sezoni nositi "devetku"

Nogometaši Osijeka glavni dio priprema odradit će u Svetom Martinu na Muri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Osijeka jutros su otputovali u Sveti Martin na Muri, gdje će odraditi glavni dio priprema za novu sezonu. Oni su u petak odradili susret protiv Slaven Belupa, u kojem je testirana forma većine igrača, a Osijek je slavio 1:0 pogotkom Petra Brleka s početka susreta.

U autobusu se našlo čak 34 igrača, s tim da to nije sve. Ekipi će se kasnije priključiti Laszlo Kleinheisler i Ivica Ivušić, koji su imali reprezentativne dužnosti u Ligi nacija te zamjenik kapetana Mihael Žaper.

Osijek ima novu devetku

Ono što je zanimljivo je to da su pored svih igrača postavljeni i brojevi koje bi trebali nositi u novoj sezoni. Tako je jasno kako Osijek ima novu devetku, broj koji je posljednje dvije sezone nosio Ante Erceg.

Zapravo, podosta je očekivano kako isti pripada Dionu Dreni Belji, koji bi nakon sjajne sezone u Istri trebao biti veliko osvježenje u napadu i igrač od kojeg se jako puno očekuje.

 

 

U Svetom Martinu bi Nenad Bjelica trebao priliku za izboriti se dati svima koji su otputovali, a nije isključeno niti da se klubu tamo pridružit neko novo ime. Očekivano na put nisu krenuli igrači koji su već od ranije otpisani, Caro, Ndockyt, Špoljarić i Talys.

Na dnu teksta možete vidjeti i koje će to četiri utakmice Bijelo plavi ovim putem odraditi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider